Aver CAM340

Šifra proizvoda: 37339, stanje skladišta: na lageru
Vodeća profesionalna Ultra HD 4K USB kamera za suradnju u sobama za sastanke.

Upoznajte CAM340 - sljedeću generaciju inteligentne kamere, koja Vam daje slobodu da se izrazite i surađujete s bilo kojeg mjesta. Raspakirajte ju i povežite s računalom - u trenu ste spremni  započeti komunikaciju. CAM340 je kompatibilan sa svim Vašim omiljenim aplikacijama; povezivanje s gotovo bilo kojim računalom ili laptopom, putem samo jednog USB kabela.

 


Vrhunski 4K Ultra HD

CAM340 koristi Sony ™ senzor visoke kvalitete i staklo s više objektiva kako bi Vam pružio najoštriji videozapis koji možete pronaći. Napredni procesor omogućava prikazivanje prirodnih, živopisnih boja - čak i pri izazovnim uvjetima osvjetljenja i vrlo niskom latencijom.
 


94 ° širokokutni pogled, bez izobličenja!

Ugradite sve u okvir! Visokokvalitetna višeslojna leća s dubokim fokusom, brzim zaustavljanjem i super visokom razlučivosti, omogućuje svima koji su za stolom i koji prezentiraju, da budu u savršenom fokusu, bez izobličenja.Pomična, motorna kamera s 4 x optičkim zumiranjem

S Ultra HD 4K CAM340 možete zumirati do 4 puta, kao da je tradicionalna optička kamera. Zumirajte i krećite se po prostoriji, bez bez gubitka kvalitete kao kod tipičnog digitalnog zuma.
 Loše osvjetljenje? Nema frke!

Bez obzira imate li loše osvjetljenje, prirodno ili fluorescentno svjetlo, AVerova CAM340 ekspozicija će Vam pružiti točnu boju u najvećoj mogućoj mjeri.
 Plug & Play - izrazito jednostavno postavljanje i korištenje

Nevjerojatno jednostavna za upotrebu - samo priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnunalo i spremni ste za video konferencijski poziv! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, CAM340 je u spreman pružiti vrhunske visokokvalitetne konferencijske pozive u trenu, na gotovo bilo kojem računalu, samo da ima USB 3.0. priključak.
 

Tehnologija suzbijanja okolne buke

Nema odovojenog mikrofona - nema problema! Visokokvalitetni jedinstven mikrofon, ugrađen na vrhu kamere sjajno reproducira zvuk, blokirajući okolnu buku.

 


 


 Proizvođač Aver
 Rezolucija UHD 4K rezolucija
 Komunikacija -
 Kamera PTZ kamera, 4x optički zoom
 Podržane rezolucije 4K, 1080p
 Brzina prijenosa -
 Video standardi -
 Audio standardi -
 Mogućnost snimanja -
 Ulazi USB 3.0
 Izlazi Audio 3.5mm
 Dimenzije                            60x75x60 mm  
 Težina 0,25 Kg  
 Jamstvo 3 godine  

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: