AVer CC30

Šifra proizvoda: 23777, stanje skladišta: na upit
HD video konferencija AVer CC30, kamera s bežičnim mikrofonom. Prva visokokvalitetna kamera za snimanje predavanja, posebno dizajnirana za edukativne ustavnove, kako bi pojednostavnila, modernizirala i unaprijedila proces učenja. Predavači će uštedjeti vrijeme i trud jer je instalacija u jednom koraku, a korištenje izrazito jednostavno. Zainteresirajte učenike i uključite ih u nastavu zahvaljujući živopisnom prikazu kamere i kristalno jasnom zvuku, koji pružaju najvjernije iskustvo učenja na daljinu. CaptureShare software, koji dolazi s CC30 idealan je za pripremu nastavnih materijala. Plug&Play USB kamera i bežični mikrofon omogućuju direktan stream na YouTube, snimanje, uređivanje i ponovnu reprodukciju kompletnog predavanja.
 

Kako je OŠ Izidor Kršnjavi koristio Aver CC30 u nastavi

Učenici 4.a razreda, zajedno sa svojom učiteljicom Sanjom Maričević, nastavnu jedinicu o književnom govoru i narječjima u hrvatskom jeziku, obradili su putem videokonferencije s OŠ "Opuzen " iz Opuzena. Na početku suradnje između dva razreda, razredi su se predstavili te je virtualno druženje krenulo! Pročitajte više > 

Plug & Play

Izrazito jednostavno postavljanje i korištenje. Jednostavno povežite CC30 kameru s laptopom ili PC računalom putem USB priključka i spremni ste za korištenje! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, CC30 je u spreman za rad u trenu, na gotovo bilo kojem računalu , bez ikakvih komplikacija i bez potrebe za pomoći informatičkih stručnjaka.

Obogatite iskustvo učenja na daljinu

Uživajte u najvjernijem iskustvu učenja na daljinu uz 8 megapikselnu širokokutnu kameru s vidnim poljem od čak 120° koja omogućuje visokokvalitetan, živopisan prikaz, te kristalno jasan zvuk zahvaljujući dva ugrađena duplex omni-direkcionalna mikrofona.Mobilnost u razredu

Kako je mikrofon bežičan, možete ga pozicionirati fiksno u prostoru ili ga držati u ruci dok govorite, jer može biti udaljen od kamere čak 10 metara, kako bi se učenici, ali i predavači mogli slobodno kretati po prostoru i govoriti, a da ih sudionici s druge strane video poziva i dalje kristalno jasno čuju. CaptureShare software koji dolazi s uređajem potpuno reducira pozadinsku buku i jeku, te osigurava visoku audio kvalitetu.

AVer CC30 CaptureShare software

Podrška za spajanje više uređaja, poput dokument kamere (vizualizera) ili dodatne CC30 kamere. Multi-window video snimanje, označavanje, bilješke, uređivanje i još mnogo odličnih funkcija za stvaranje nastavnih materijala. Kompatibilan sa svim komercijalnim videokonferencijskim aplikacijama kao što su Skype™, Google Hangouts™, Zoom™ i mnoge druge. Omogućuje uživo emitiranje sadržaja na internim ili komercijalnim platformama poput YouTube™, Ustream, ili LiveHouse.in. Vaš mobilni uređaj postaje daljinski upravljač za CC30.

 
 
 Proizvođač Aver
 Rezolucija Full HD rezolucija
 Komunikacija -
 Kamera 8X digital
 Podržane rezolucije -
 Brzina prijenosa -
 Video standardi -
 Audio standardi -
 Mogućnost snimanja HDMI, USB 2.0 micro-B connector
 Ulazi Stereo mini-jack Line
 Izlazi -
 Dimenzije                            200x540x380 mm  
 Težina 2,6 Kg  
 Jamstvo 3 godine  

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: