Aver FONE520 konferencijski speakerphone

Šifra proizvoda: 36481, stanje skladišta: na upit
  1. USB 'Plug & Play ' audio konferencija
  2. kristalno čista kvaliteta zvuka
  3. automatsko poništavanje jeke i buke
  4. Full Duplex mikrofon koji pokriva 360° prostorije

Aver FONE520 je USB konferencijski speakerphone koji omogućuje kristalno čiste pozive zahvaljujući vrhunskim perfomansama. Povezivanje putem USB-a izrazito je jednostavno, a za audio konferenciju ste spremni u trenu. FONE520 je modernog dizajna i lako prenosiv, a može poslužiti i kao klasičan zvučnik.
 

Kristalno čista audio kvaliteta

Uživajte u kristalno jasnim pozivima s FONE520. Vaši razgovori će biti razgovjetni, glasni i jasni gdje god poželite: u izvršnom uredu, maloj sobi za sastanke ili u velikoj konferencijskoj dvorani, punoj sudionika, zahvaljujući ovom izvrsno osmišljenom uređaju!
Automatsko poništenje jeke

FONE520 ima ugrađene napredne tehnologije za automatsko poništenje buke i jeke, pružajući tako korisnicima vrhunsku kvalitetu audio konferencije. Osim toga, FONE520 također otkriva glasove, te na taj način osigurava da se svakog sudionika jasno čuje, bez obzira da li je razgovor jednosmjeran ili dvosmjeran.
 Tehnologija za supresiju buke

Dekoncentrira Vas i/ili smeta zvuk tipkanja, papira i općenito miješanje zvukova dok ste u konferencijskom pozivu? S FONE520 inovativnom tehnologijom za supresiju buke, nikada više nećete morati ponovno slušati te dosadne zvukove.

Full Duplex mikrofon s 360 ° pokrivenosti prostorije

FONE520 je opremljen s fino podešenim zvučnikom i tri ugrađena, usmjerena mikrofona za 360 stupnjeva pokrivenosti prostora, koji hvata zvuk do udaljenosti od 9 metara. Također, u sustav se može povezati do 4 dodatna mikrofona.
USB Plug & Play sistem

Povežite se s bilo kojeg uređaja i biti ćete spremni za razgovor u samo nekoliko sekunda! FONE520 se lako spaja na računalo, tablet ili pametni telefon putem USB kabela. Audio konferencija nikada nije bila tako jednostavna!

Kompatibilan sa svim aplikacijama

Besprijekorna integracija s većinom aplikacija za komunikaciju kao što su Skype ™, Skype for Business, Google Hangouts ™, FaceTime®, Cisco Webex®, GoToMeeting®, Adobe Connect ™, BlueJeans, Zoom, Vidyo®,  WebRTC, V-Cube, i ostale.
 


 


Težina proizvoda: 2 Kg
Jamstvo: 3 godine

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: