Aver VB342 soundbar + videokonferencijska kamera

Šifra proizvoda: 38062, stanje skladišta: na upit
  1. Sve-u-jedan set za 4K Ultra HD video konferenciju (kamera & soundbar)
  2. Plug&Play USB sustav - nevjerojatno jednostavno za korištenje
  3. komunikacija putem Vaše omiljene aplikacije (Skype, Google Hangouts™, FaceTime, Cisco® Webex®, GoToMeeting, Adobe Connect, i druge)AVer proširuje svoju ponudu uređaja za profesionalnu video suradnju u sobama za druženje i sastanke! VB342 je pristupačan, profesionalan USB soundbar optimiziran za prikaz nove generacije fantastične kamere i audio iskustva. Kompatibilan je sa svim aplikacijama za komunikaciju, a povezuje se s bilo kojim stolnim ili prijenosnim računalom, putem jednog USB kabela.

Ultra HD 4K USB video konferencija pruža živopisnu i vjerodostojnu kvalitetu videozapisa, uz visokokvalitetni zvučnik koji jamči kristalno čist zvuk u sobi za sastanke bez nepotrebnih kablova i žica. Sve što trebate je priključiti uređaj putem USB-a i započeti video suradnju, koristeći bilo koji softver za videokonferenciju koji i inače koristite. Nema više glomaznih i kompliciranih sustava - VB342 je kompaktan uređaj, dizajniran da savršeno odgovara Vašem prostoru za sastanke.


Video Soundbar

VB342 stavlja sve sudionike video sastanka u jasan fokus sa svojom 4K PTZ kamerom izvanredne kvalitete videa ali i ugrađenih, profesionalnih zvučnika i mikrofona. Savršeno prilagođeno za sobe za sastanke i druženja.
Doživljaj sastanka kao da ste u istoj prostoriji uz 4K rezoluciju

S VB342, ne morate napustiti svoj ured za sastanke licem-u-lice - samo kliknite gumb i svi su tamo. VB342 4K kamera pruža izvrsnu rezoluciju, ravnotežu boja i detalje kako biste mogli uhvatiti sve izraze lica sudionika bez izobličenja. Vrlo oštra jasnoća održava se čak i kada pomičete, naginjete i zumirate kamerom.

 

Profesionalan zvuk optimiziran za sastanke

VB342 donosi profesionalno, optimizirano audio iskustvo za razliku od konkurencije. Njena dva uni-direkcijska mikrofona pokrivaju raspon od 6 metara, dovoljno za svaku manju i srednju sobu za sastanke. Stereo zvučnik nudi snagu od 5W. Bez obzira koliko su svi udaljeni, zvuči kao da su u istoj sobi.

 

Jednostavno za instalaciju i postavljanje

VB342 je dizajniran za jednostavnost pristupa i sjajno korisničko iskustvo. Jednostavno ga je instalirati i neprimjetno se integrira s postojećim sustavima, nudeći višestruke mogućnosti povezivanja i proširenja te povezujući vrhunsko iskustvo sa VC-om na jedinstvenoj, pristupačnoj platformi.


 
Težina proizvoda: 3 Kg
Jamstvo: 36 mjeseci

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: