Aver VC320

Šifra proizvoda: 35422, stanje skladišta: na upit
  1. Sve-u-jedan uređaj za video konferenciju
  2. Plug & Play - izrazito jednostavno korištenje
  3. Full HD 1080p rezolucija

Aver VC320 je 'sve-u-jedan' rješenje za visokokvalitetne Full HD 1080p videokonferencijske pozive. Konferencijska kamera, mikrofon i zvučnik integrirani su u kompaktan uređaj, izuzetno jednostavan za korištenje - dovoljno ga je priključiti putem USB konekcije u računalo!" Ovo nije nov koncept, kako generalno, tako ni za naš testni laboratorij – redoviti čitatelji sjećaju se da smo unatrag nekoliko mjeseci opisivali Logitechove istovrsne sustave ConferenceCam BCC950 i ConferenceCam Connect. Otvoreno ćemo priznati da nam se AVerova interpretacija ovakvog rješenja više svidjela od Logitechove, ponajviše zato jer baš svaki aspekt ovog uređaja ostavlja dojam dorađenosti i potpune posvećenosti svojem temeljnom zadatku. " Pročitajte više >

Davor Šuštić
urednik Hardwarea
Magazin Mreža, studeni 2016

Ovaj visoko kvalitetni komplet za HD video konferenciju sastoji se od PTZ kamere, zvučnika i mikrofona. Zahvaljujući Plug and play dizajnu samo vas jedan korak dijeli od videokonferencije u FullHD rezoluciji, spajanjem USB konektora na laptop. Bez potrebe za upravljačkim programima. Full HD rezolucija će pružiti jasnu, detaljnu i realističnu sliku čak i pri uvjetima niskog osvjetljenja.
 

Prijenosna sve-u-jedan video konferencija

VC320 je sve što Vam je potrebno za profesionalnu video konferenciju. Njegov inovativan dizajn koji je lagan i prenosiv, čini ga idealnim uređajem za komunikaciju, gdje god se nalazili.
 


Idealno rješenje za manje radne skupine

Izvrstan za sastanke u malim i srednjim uredima/sobama za sastanke, VC320 omogućuje skupinama od 2 do 8 sudionika realističnu video i audio kvalitetu video konferencije. Sada možete biti sigurni da ćete kristalno jasno vidjeti i biti viđen tijekom svih susreta.
 
 

Širokokutna kamera

VC320 ima jednu od širokokutnijih kamera na tržištu, s vidnim poljem od čak 110 °, i objektivom s 5 x zumom, čime će lako pokriti cijeli prostor s bez izobličenja.


 

Plug & Play - izrazito jednostavno postavljanje i korištenje

Aver VC320 je nevjerojatno jednostavan za upotrebu - jednostavno priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnunalo i da ste spremni ste za video konferencijski poziv! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, VC320 je u spreman pružiti vrhunske visokokvalitetne konferencijske pozive u trenu, na gotovo bilo kojem računalu.

 

 

 

NFC & Bluetooth povezivost

Povezivanje s različitim pametnim telefonima, tabletima i drugim mobilnim uređajima,  putem bežične veze omogućeno je putem NFC ili Bluetooth tehnologije. Ne može jednostavnije i brže!
 

 

 

 
 
 


Full HD 1080p razlučivost

Full HD 1080p rezolucija nikada nije bila pristupačnija! Čak i pri slabom osvjetljenju možete uživati u detaljnom prikazu i kristalno jasnoj slici ljudi i objekata, a zamućenje slike prilikom pokreta naprosto ne postoji. Uz Full HD kvalitetu prikaza, imati ćete osjećaj kao da su svi sudionici sastanka / videokoferencije prisutni u istoj prostoriji.
  

Punjiva baterija velikog kapaciteta

Zahvaljujući punjivoj bateriji velikog kapaciteta, videokonferencija više ne zahtijeva borbu s isprepletenim žicama! S napunjenom baterijom VC320 možete koristiti 2 sata za video konferencijske pozive, odnosno 8 sati za audio konferencije, bez priključivanja na struju.


 


 

Screen Sharing (dijeljenje zaslona)

Dijelite prezentacije, video zapise, tablice ili internetse sadržaje s mobilnog uređaja na projektoru ili TV ekranu, putem bežične veze na VC320. Uz mogućnost Screen sharinga Vaše rasprave će biti mnogo učinkovitije.
 
Besplatna aplikacija

Uz ovu fantastičnu mobilnu aplikaciju, korisnici mogu bilo koji mobilni uređa pretvoriti u daljinski upravljač. Ne samo da je iznimno praktično, već je i besplatno!
 


 

 

Pročitajte još:

 


 Proizvođač Aver
 Rezolucija Full HD rezolucija
 Komunikacija -
 Kamera fiksna kamera, 5 x zoom, 110° FOV, ±10° manual tilt
 Podržane rezolucije Full HD 1080p
 Brzina prijenosa -
 Video standardi -
 Audio standardi -
 Mogućnost snimanja da
 Ulazi USB
 Izlazi HDMI
 Dimenzije                            -  
 Težina 2,88 Kg  
 Jamstvo 3 godine  

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: