Aver VC520+ crni

Šifra proizvoda: 38207, stanje skladišta: na lageru
  1. Plug & Play - izrazito jednostavno korištenje
  2. PTZ kamera s 12 x optičkim zumom
  3. Full HD 1080p rezolucija
  4. Mogućnost spajanja dodatnih speakerphonea
  5. Do 10 memoriranih postavki kamere
  6. Besplatna aplikacija PTZApp


Aver VC520+, visoko kvalitetni komplet za HD video konferenciju koji se sastoji od PTZ (pokretne) kamere s 12x optičkim zumom i zvučnika (10W) sa ugrađena tri širokopojasna (ambijetalna) mikrofona. Zahvaljujući Plug and play dizajnu samo vas jedan korak dijeli od videokonferencije u FullHD rezoluciji, spajanjem USB konektora na laptop. Bez potrebe za upravljačkim programima. Full HD rezolucija će pružiti jasnu, detaljnu i realističnu sliku čak i pri uvjetima niskog osvjetljenja.

''Kombinacijom kvalitetne kamere, odličnog spikerfona i razumne cijene, AVerov videokonferencijski sustav mogao bi vas natjerati da ovaj aspekt svoje radne svakodnevice konačno dignete na višu razinu.

... sa svime izrečenim na umu, AVer je sastavio odličan videokonferencijski sustav koji svojim mogućnostima zapravo i premašuje ono za što je originalno namijenjen.''
Pročitajte cijelu recenziju
Davor Šuštić
urednik Hardwarea
Magazin Mreža, studeni 2015

 

Plug & Play - izrazito jednostavno postavljanje i korištenje

Aver VC520+ je nevjerojatno jednostavan za upotrebu - jednostavno priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnunalo i spremni ste za video konferencijski poziv! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, VC520+ je spreman pružiti vrhunske visokokvalitetne konferencijske pozive u trenu, na gotovo bilo kojem računalu.
 
 

 


Pomična PTZ kamera s 12 x optičkim zumom

Pomična PTZ kamera sa snažnim, 12 x optičkim zumom omogućava Vam zumiranje i najsitnijih detalja, primjerice dokumenta na Vašem stolu ali i širokokutni pogled na cijelu dvoranu i sve sudionike sastanka. S druge strane, brzi autofokus omogućuje gladak, realističan prikaz pokreta, bez trzaja.

 

 

 


Full HD 1080p razlučivost

Full HD 1080p rezolucija nikada nije bila pristupačnija! Čak i pri slabom osvjetljenju možete uživati u detaljnom prikazu i kristalno jasnoj slici ljudi i objekata, a zamućenje slike prilikom pokreta naprosto ne postoji. Uz Full HD kvalitetu prikaza, imati ćete osjećaj kao da su svi sudionici sastanka / videokoferencije prisutni u istoj prostoriji.


 


 


Mogućnost spajanja dodatnih speakerphonea

VC520+ nudi speakerphone, koji kombinira visokokvalitetan zvučnik snage 10W i tri ugrađena, usmjerena mikrofona, što rezultira vrhunskom kvalitetom zvuka. Ukoliko je više od deset sudionika u videokonferenciji, moguće je lančano spojiti dodatan speakerphone, tako da glas svakog pojedinačnog sudionika bude uravnotežen i jasan.
 


 


 

Do 10 memoriranih postavki (pozicija) kamere

Uz VC520+ nema potrebe da gubite vrijeme kako biste ručno zumirali tijekom susreta - jednostavno programirajte svoje postavke prije sastanka, a onda tijekom sastanka možete pomicati kameru prema predhodno postavljenim postavkama, pritiskom jednog gumba. Na taj način možete memorirati do deset postavki, tako da ćete tijekom sastanka biti spremni za sve situacije.


 


Besplatna aplikacija PTZApp

PTZApp je inovativna aplikacija koja čini VC520+ još moćnijom! Kompatibilana s PC i Mac računalima, PTZApp pomaže sa firmware nadogradnjama, te pružana niz funkcija poput odgovaranja / prekidanja razgovora putem daljinskog upravljača, kontroliranje VC520+ preko PTZApp aplikacije, podešavanje kvalitete slike kamere, dijagnosticiranje operativnog statusa i gledanje live videa iz kamere. Aplikacija je potpuno besplatna!
 

 

 Pročitajte još:


> Video konferencija - što je to i kako funkcionira?
 
> Kako video konferencija može unaprijediti Vaše poslovanje?

"The AVer VC520 Video Conference Camera System delivers excellent image and sound quality for conducting better meetings with remote participants.

The VC520 has contributed to a noticeable leap in immediacy, in terms of the remote paricipants seeing us, and us hearing
them with more presence. That makes the VC520 worthy of our Editors' Choice award
." Pročitajte cijelu recenziju

PC Mag recenzija
Editor rating: excellent
September 28, 2015
 


 Proizvođač Aver
 Rezolucija Full HD rezolucija
 Komunikacija -
 Kamera PTZ kamera, 12X optički zoom, 60° pan; 115° tilt, 82° FOV
 Podržane rezolucije -
 Brzina prijenosa -
 Video standardi -
 Audio standardi -
 Mogućnost snimanja -
 Ulazi kamera, Mic
 Izlazi USB
 Dimenzije                            -  
 Težina 2,88 Kg  
 Jamstvo 3 godine  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: