U ponudi proizvodi tvrtke Kramer

Kramer electronics je tvrtka koju odlikuje 25-godišnje iskustvo u projektiranju i proizvodnji vrhunskih profesionalnih uređaja za kontrolu i switch-ing signala.

Digitalni sustav za audio konferencije

Digitalni sustav za audio konferencije U prodaji novi digitalni sustav za audio konferenciju koji se sastoji od centralne jedinice i pultova sa mikrofonima. Centralna jedinica po potrebi omogućuje audio konferenciju, simultano prevođenje (5 jezika istovremeno), telefonsku konferenciju te glasanje.

Novi prezentacijski preklopnik/scaler

Novi prezentacijski preklopnik/scaler U prodaji je prezentacijski preklopnik/scaler Creator MAX1301 namijenjen seamless preklapanju različitih ulaznih signala (composite Video, S-video, VGA) te njihovo procesuiranje u VGA signal visoke rezolucije na izlazu. Pored audio signala za svaki od ulaza  pojedinačno uređaj nudi i 2 dodatna mikrofonska ulaza.

Novi modeli TouchScreen i interaktivnih LCD monitora

Novi modeli TouchScreen i interaktivnih LCD monitora U prodaji novi modeli Touch Screen i Interaktivnih monitora jednog od najvećih svjetkih proizvođača Coretronic korporracije. Proizvodi su iznimno robusni i izdržljivi te time idealan izbor za aplikacije javne namjene (info pultovi, digitalni kiosci, edukacija).

Započela akcija besplatan najam

Započela akcija besplatan najam U suradnji sa najpoznatijim lancem videoteka u hrvatskoj "Video Pauk", poklanjamo svim našim kupcima video projektora za kućno kino besplatno učlanjenje i najam 50 filmskih naslova.

Tekstova 101