Studija slučaja: Nikola Tesla - Mind From The Future multimedijalna izložba

Studija slučaja: Nikola Tesla - Mind From The Future multimedijalna izložba "Nikola Tesla - Mind From The Future" je multimedijska izložba i interaktivna priča inspirirana velikim vizionarom koji je promijenio svijet. Izložba je postavljena u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika (HDLU).

Nova Newline VN serija interaktivnih monitora

Nova Newline VN serija interaktivnih monitora Nova Newline TRUTOUCH VN serija dizajnirana je za intuitivno korisničko iskustvo koje pokreće Vašu inspiraciju! Jednostavno pišite sadržaj po zaslonu pomoću potpuno novo dizajniranog korisničkog sučelja što donosi još veću učinkovitost. S IC touch tehnologijom koja je još više osjetljiva i impresivnom 4K Ultra HD rezolucijom, TRUTOUCH VN omogućuje bolju suradnju na sadržaju - bez ograničenja!

5 uređaja koje MORATE imati u sobi za sastanke

5 uređaja koje MORATE imati u sobi za sastanke Nikada nemojte suditi knjigu po koricama, ali uvijek sudite tvrtku prema sobi za sastanke! Ako vam je prvo što vidite kada dođete na poslovni sastanak zastarjeli televizor standardne definicije, koji je neuredno pričvršćen na zid i brdo kablova koji neuredno vise naokolo - naučili ste nešto vrlo vrijedno u vezi s pristupom tvrtke...

7 novogodišnjih odluka za uspješno poslovanje u 2018. godini

7 novogodišnjih odluka za uspješno poslovanje u 2018. godini Da bi osigurali uspjeh u novoj godini, većina malih tvrtki priprema se gotovo cijele godine, jer je to zapravo posao koji nikada ne završava, no s vremena na vrijeme, dobro je zastati, podsjetiti se i postaviti prioritete. Pročitajte naših 7 savjeta za unapređenje poslovanja malih tvrtki u 2018. godini...

Što pokloniti ovog Božića? Predlažemo čarobnu božičnu priču...

Što pokloniti ovog Božića? Predlažemo čarobnu božičnu priču... Kupnja božičnih poklona treba biti zabavna i jednostavna. Upravo zato, sastavili smo za Vas popis najpopularnijih projektora za kućno kino, koji će oduševiti sve generacije, bilo da se radi o adrenalinskom ili sportskom fanatiku, strastvenom gameru, malom ljubitelju crtića, zanesenom filmofilu ili ozbiljnom manageru. Poklonite prijateljima i obitelji svoje vrijeme i nezaboravne filmske večeri!

4K UHD Optoma projektori - nevjerojatno iskustvo po pristupačnim cijenama

4K UHD Optoma projektori - nevjerojatno iskustvo po pristupačnim cijenama Doživite sasvim novo iskustvo uživanja u filomovima uz 4K UHD projektor! Uronite u svijet Ultra HD rezolucije uz vrhunsku kvalitetu kućne zabave i impresivnu 4K kino kvalitetu. Filmski obožavatelji sada mogu uživati u izvrsnoj dubini boja, kristalno čistim detaljima i pjenušavim kontrastom za nevjerojatno iskustvo.

Tekstova 104