27.2.2020.

AVer VC520 sastanci na daljinu u HD rezoluciji!

AVer VC520 sastanci na daljinu u HD rezoluciji! AVer nudi praktično rješenje za "online" udaljenu poslovnu komunikaciju, predavanja i seminare, prezentacije, Live stream vašeg događaja, i dr. Aver VC520 pro je visoko kvalitetni komplet za Full HD video konferenciju koji se sastoji od upravljive PTZ širokokutne kamere i mobilnog zvučnika sa ugrađenim širokopojasnim mikrofonima.

10.10.2019.

Predstavljeni novi Newline interaktivni zasloni

Predstavljeni novi Newline interaktivni zasloni U organizaciji AVR-a, u zagrebačkom Forumu predstavljene su nove serije Newline interaktivnih monitora te nova prateća software rješenja Newline Cast, Broadcast, DisplayManagment. Prikazana je i usporedba klasičnog interaktivnog monitora i monitora sa optical bonding tehnologijom patentiranom od strane Newline-a.

10.5.2019.

Optoma impresionirala s 3D hologramskim prikazom

Optoma impresionirala s 3D hologramskim prikazom Roncalli cirkus u suradnji s Optomom pripremio spektakularan 3D prikaz predstave koristeći se Optoma projektorima prikazujući živahne hologramske modele galopirajućih konja, klanjajućih slonova, idr. Impresivna pozornica od 32m ostaila je bez daha publiku a ujedno oduševila borce za prava životinja..


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 28 proizvođača!