Dokument kamera AverVision U50
Šifra proizvoda: 22079, stanje skladišta: na upit
Stvarajte nastavne materijale i lekcije u pokretu, uz izvrsnu USB dokument kameru (vizualizer) Avervision U50, bilo gdje i bilo kada! U50 dokument kamera prikazuje živopisne slike uz 5 megapiksela, 8x zoom, ugrađene LED lampice za osvjetljavanje i brzi autofokus - po izrazito pristupačnoj cijeni! Što je dokument kamera, koja joj je uloga u edukaciji te kako može unaprijediti Vaš nastavni proces?
 

Plug & Play - izrazito jednostavno postavljanje i korištenje

U50 je nevjerojatno jednostavna za upotrebu - samo priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnunalo i da ste spremna je za korištenje! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, U50 ima samo jedan USB kabel koji je potrebno priključiti. Ništa jednostavnije!

Visoka kvaliteta prikaza
Uhvatite pažnju svakog učenika zahvaljujući visokoj kvaliteti prikaza uz 5 megapiksela i čak 8 x zum. Jednostavno uvećajte bilo koji detalj tijekom predavanja!


Full HD 1080p razlučivost

Prikažite živopisne slike i videozapise pri 30 fps (sličica u sekundi), u istinskoj Full  HD rezoluciji, što će očarati svaku publiku. U50 također nudi i široko područje snimanja, te dugi fleksibilan "vrat",  za jednostavno snimanje i prikaz cjelokupne slike dokumenata i predmeta, većih od A4 list papira!


Kompaktan, fleksibilan i prijenosan dizajn

U50 nudi pametan dizajn za pametno korištenje - ponesite ju sa sobom gdje god išli, zahvaljujući laganom i fleksibilnom dizajnu. Možete ju savijati pod svim kutevima, a nakon koštenja složiti poput male kutijice!



 

 

Ugrađene LED lampice

U50 USB dokument kamera (vizualizer) ima ugrađena LED svjetla za osvjetljavanje objekta koji se nalaze ispod kamere, što je izrazito praktično, naročito u tamnijim prostorima.


 


 

> Što je dokument kamera, koja joj je uloga u edukaciji te kako može unaprijediti Vaš nastavni proces



 

 Proizvođač Aver
 Rezolucija Full HD 1080p (1920x1080)
 CCD 5M pixel 1/4'' CMOS
 Zoom 8X digital zoom
 Broj slika u sekundi 30 fps
 Osvjetljenje da, LED lampa
 Auto focus da, manualni/automatski
 Snimanje da
 Ulazi 2XUSB, MIC
 Izlazi Mini USB
 Dimenzije        248x448x390 mm  
 Težina 1,5 Kg  
 Jamstvo 12 mjeseci  

Redovna cijena
Cijena bez PDV: 328,00 EUR
Cijena sa PDV: 410,00 EUR
3.089,14 HRK
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju