Interaktivni monitor Newline TT-6516UB

Šifra proizvoda: 36597, stanje skladišta: na upit
  1.  4K rezolucija pruža Vašim prezentacijama impresivnu kvalitetu prikaza i jasnoću
  2.  Pozadinsko LED osvjetljenje pruža najoštrije i najjasnije slike kako biste zadivjeli publiku
  3.  Ne morate brinuti što ako izgubite interaktivnu olovku - jednostavno pišite vlastitim prstima
  4.  Ugrađen Android sustav omogućuje prezentacije bez računala
  5.  Dolazi u tri dimenzije: 65”, 75”, i 86" veličine ekrana

Doživite sasvim novu razinu poslovne suradnje uz jedan impresivan interaktivni zaslon! TRUTOUCH Vam omogućuje iskustvo sastanaka i prezentacija na zaslonu osjetljivom na dodir, koji redefinira jednostavnost korištenja i jasnoću prikaza. Nove ugrađene multi-touch tehnologije dopuštaju da više članova tima istovremeno radi i piše na zaslonu. 

Usporedbe radi, interaktivni projektor srednjeg razreda i pripadajuća ploča koštat će vas oko 20.000 kuna. To se čini osjetno jeftinijim od Newlineova prezentacijskog sustava, ali ne uključuje računalo, niti se u smislu tehničkih specifikacija može mjeriti s njime, s obzirom na to da će rješenje temeljeno na projektoru biti limitirano na razlučivost od 1.280x800 točaka i svega nekoliko elementarnih sučelja, te dolaziti s nizom funkcionalnih nedostataka, pobrojanih u uvodu ovog opisa. S time na umu, Newline TruTouch TT-6516UB djeluje kao dobro zaokružen proizvod te sveobuhvatno i dugoročno rješenje za korisnike koji imaju potrebu za interaktivnim prezentiranjem.

Dojam: Cjelovito rješenje za interaktivno prezentiranje, osobito kad se upari s OPS računalom, s kojim postiže puni potencijal!
Pročitajte cijelu recenziju >

Davor Šuštić
urednik Hardwarea
Magazin Mreža, rujan 2017

 

Doživite sastanke i prezentacije kao nikada do sada

TRUTOUCH linija 4K LED multi-touch zaslona je dizajnirana za povećanje produktivnosti u Vašem poslu. Ovi TRUTOUCH modeli imaju najvišu 4K (3840 x 2160 px) rezoluciju. Pozadinsko LED osvjetljenje osigurava najoštrije i najčišće slike, kako biste zadivjeli ostale sudionike sastanka ili predavanja.
 


Nema ograničenja u interakciji s drugima

Zasloni s TRUTOUCH tehnologijom ponosno dolaze s potpuno tech-free olovkama koje možete koristiti za rad na zaslonu, a možete ih i izgubiti, te nastaviti raditi bez njih. Ako želite, možete koristiti svoj prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu. Nema potrebe da brinete radi li olovaka, ima li baterije i jeste li ju izgubili. TRUTOUCH kombinira sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, tako da imate sve što Vam je potrebno za produktivan sastanak. TRUTOUCH zasloni reagiraju na dodir na isti način kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite. Multi-touch tehnologije dopuštaju da više korisnika istovremeno radi i piše na jednom zaslonu.

 


Spajajte i povezujte kako god želite

Svaki Newline TRUTOUCH model dolazi s više HDMI, USB i A / V ulaza, kao i komponentnih priključaka za mikrofone, zvučnike i multimedijalne playere. Svaki TRUTOUCH interaktivni zaslon optimiziran je za rad s Newline nagrađivanim IdeaMax softverom. IdeaMax podiže Vašu produktivnost i kreativnost na višu razinu, a uglađen dizajn zaslona izgleda odlično u bilo kojem prostoru, bilo da je postavljen na zidni nosač ili podni stalak (prodaje se zasebno).


 Proizvođač Newline
 Tip TFT LCD, LED, IR touch
 Veličina slike 65''
 Rezolucija 3840x2160 (4K)
 Svjetlina 370 cd/m2
 Zvučnici 2 x 15W
 Ulazi 3xHDMI, VGA, 2xAudio 3,5, USB 3.0, Micro SD Slot, AV inx 1, LAN inx 1, LAN outx 1, RS232 x 1, SPDIF, Earphonex1
 Izlazi LAN out, HDMI out
 Dimenzije                            1544,03x939,1x99,1 mm  
 Težina 43 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: