Interaktivni monitor Newline TT-8618VN

Šifra proizvoda: 37679, stanje skladišta: na upit
  1. Nova generacija interaktivnih zaslona osjetljivih na dodir, veličina od 86''
  2. Izuzetna 4K Ultra HD rezolucija, pozadinsko LED osvjetljenje
  3. Ne morate brinuti što ako izgubite interaktivnu olovku - pišite vlastitim prstima
  4. Ugrađen Android sustav omogućuje prezentacije bez računala
  5. Dolazi u tri dimenzije: 65”, 75”, i 86" veličine ekrana.Nova Newline TRUTOUCH VN serija dizajnirana je za intuitivno korisničko iskustvo koje pokreće Vašu inspiraciju! Jednostavno pišite sadržaj po zaslonu pomoću potpuno novo dizajniranog korisničkog sučelja što donosi još veću učinkovitost. S IR touch tehnologijom koja je još više osjetljiva i impresivnom 4K Ultra HD rezolucijom, TRUTOUCH VN omogućuje bolju suradnju na sadržaju - bez ograničenja!


Povezivanje bez ograničenja


Kako tehnologija unapređuje uređaje, tako je i kompatibilnost također napredovala. TRUTOUCH VN nudi širok raspon ulazih i izlaznih konekcija, koji omogućuju povezivanje s laptopima, DVD playerima, kamerama, mikrofonima i još mnogo toga. S konekcijam na prednjoj, stražnjoj i bočnoj strani zaslona, lako je povezati bilo koji uređaj. Spojite se na seriju TRUTOUCH VN bez ikakvih ograničenja.


Jasne i robusne slike


Svi zasloni serije TRUTOUCH VN dolaze u zadivljujućoj 4K Ultra HD rezoluciji, privlačeći pozornost publike na prikazane videozapise, slike i prezentacije.


Napredna tehnologija povećava kut gledanja


Nov optička tehnologija eliminira razmak između površinskog stakla i zaslona, što rezultira kutom gledanja od 178 °. Bez obzira gdje sjedite, možete doživjeti savršenu jasnoću.


Superiorno iskustvo dodira


Newline VN serija dolazi s potpuno tech-free olovkama koje možete koristiti za rad na zaslonu, a možete ih i izgubiti, te nastaviti raditi bez njih. Ako želite, možete koristiti svoj prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu. Nema potrebe da brinete radi li olovaka, ima li baterije i jeste li ju izgubili. TRUTOUCH kombinira sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, tako da imate sve što Vam je potrebno za produktivan sastanak. TRUTOUCH zasloni reagiraju na dodir na isti način kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite. Multi-touch tehnologije dopuštaju da više korisnika istovremeno radi i piše na jednom zaslonu.


Prilagodite korisničko sučelje kako bi zadovoljili svoje potrebe


Bilo da vam je potreban zaslon za učionicu ili sobu za sastanke, TRUTOUCH VN serija omogućuje jednostavno personaliziranje korisničkog sučelja na ugrađenom operacijskom sustavu. Zadržite početni zaslon jednostavnim, a svom timu omogućite brzi pristup svim potrebnim alatima.

 


 Proizvođač Newline
 Tip LED, IR touch
 Veličina slike 86''
 Rezolucija 4K (3820x2160)
 Svjetlina 370 cd/m2
 Zvučnici 2 x 15W
 Ulazi 4xHDMI, 2xRS232, 2xRJ45, DP, 5xUSB (Touch), 2xUSB2.0, USB3.0, 2xUSB (Dynamic), OPS Slots
 Izlazi HDMI, Line, SPDIF
 Dimenzije                            2018x1211x104 mm  
 Težina 65 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: