Interaktivni monitor Newline X7

Šifra proizvoda: 36604, stanje skladišta: na upit
  1. 2 Full HD širokokutne kamere ugrađene u zaslon omogućuju Vam da budete viđeni iz bilo kojeg kuta
  2. Ugrađeni mikrofoni blokiraju okolnu buku i jeku, a reproduciraju samo viskokvalitetan zvuk
  3. Snažan, ugrađen PC pohranjuje sve Vaše datoteke i podatke
  4. Dolaze u dimenzijama od 55'' i 70''

Doživite sasvim novu razinu poslovne suradnje uz ovaj impresivan interaktivni zaslon! TRUTOUCH Vam omogućuje iskustvo sastanaka i prezentacija na zaslonu osjetljivom na dodir, koji redefinira jednostavnost korištenja i jasnoću prikaza. Nove ugrađene multi-touch tehnologije dopuštaju da više članova tima istovremeno radi i piše na zaslonu. 

Pametna suradnja

Surađujte s bilo kim, bilo kada! Doživite iskustvo sastanaka i predavanja na zaslonu koji omogućuje cijelom timu interakciju bez ograničenja, dijeleći ne samo zvuk i sliku, već i podatke i bilješke sa sastanka.
Snažan, ugrađen PC pohranjuje sve Vaše datoteke i podatke, a spremni su za korištenje u svakom trenutku, pritiskom jednog prsta. X serija zaslona kombinira napredne tehnologije i elegantan dizajn, kako bi se uklopila u bilo koji prostor, dok pozadinsko LED osvjetljenje osigurava najoštrije i najčišće slike, kako biste zadivjeli ostale sudionike sastanka ili predavanja.
 

 

Video konferencija pritiskom prsta

Video konferencija nikada nije bila jednostavnija: Newline zasloni serije X imaju dvije ugrađene 1080p širokokutne kamere koje omogućuju da Vas svatko vidi kao da ste zajedno u prostoriji, dok mikrofoni produciraju kristalno jasan i čist zvuk, pritome blokirajuću okolnu buku i jeku. 
Nema ograničenja u interakciji s drugima

Zasloni s TRUTOUCH tehnologijom ponosno dolaze s potpuno tech-free olovkama koje možete koristiti za rad na zaslonu, a možete ih i izgubiti, te nastaviti raditi bez njih. Ako želite, možete koristiti svoj prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu. Nema potrebe da brinete radi li ovoka, ima li baterije i jeste li ju izgubili. TRUTOUCH kombinira sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, tako da imate sve što Vam je potrebno za produktivan sastanak. TRUTOUCH zasloni reagiraju na dodir na isti način kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite. Multi-touch tehnologije dopuštaju da više korisnika istovremeno radi i piše na jednom zaslonu.

 


 Proizvođač Newline
 Tip LED
 Veličina slike 70''
 Rezolucija Full HD (1920x1080)
 Svjetlina 350 cd/m2
 Zvučnici 2 x 15W
 Ulazi MIC, 3xUSB, 2x HDMI, S-Video, YPbPr , 1xVGA, RS232, RJ45, Card Reader, OPS Slot
 Izlazi 3.5 mm Line Out, HDMI (Video Only)
 Dimenzije                            1589x1049x78 mm  
 Težina 65 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Usporedi specifikacije: Usporedi proizvod
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: