Newline Trucast 3

Šifra proizvoda: 37785, stanje skladišta: na lageru
  1. Sistem za bežične prezentacije i prikaz na interaktivnom zaslonu ili projekcijskom platnu
  2. Bežično prikažite do 4 uređaja istovremeno na zaslonu
  3. Nema ograničenog broja preuzimanja softvera - što znači da svatko u Vašoj tvrtci može sudjelovati
  4. Povežite se na Ethernet, svoju WiFi mrežu ili pomoću Trucast nezavisne privatne WiFi mreže
  5. Neovisnost platforme pruža Vašem timu slobodu da koristi Mac ili PCIzgubite kablove i žice, a ne vezu, s TRUCAST bežičnim sustavom  za prezentacije! Povežite više uređaja odjednom, kao što su prijenosna računala, pametne telefone i  tablete na interaktivni zaslon ili video projektor. Dijelite svoj zaslon s drugima u mreži ili predajte kontrolu gost predavaču. Newline TRUCAST radi kao standardni router, ali čini povezanost sigurnom i jednostavnom.Izgubite žice, a ne vezu

TRUCAST bežični interaktivni prezentacijski sustav povezuje više uređaja s interaktivnim zaslonom ili video projektorom. Uklanjanjem žica, TRUCAST pretvara svaku sobu u potpuno neograničen interaktivni prostor.


Prilagodite način povezivanja

TRUCAST radi baš poput bežičnog routera, ali je zapravo mnogo više od toga. Povežite se s Ethernetom, koristite vlastiti Wi-Fi ili koristite TRUCAST nezavisnu, privatnu WiFi mrežu. Povezivost je jednostavna i sigurna.
 


Produktivnost za cijelu tvrtku

Svatko u vašoj tvrtci može preuzeti TRUCAST softver na svoj uređaj, tako da nema ograničenja tko može surađivati.Što više - to bolje!

TRUCAST Vam omogućuje istovremeno projiciranje do četiri različita uređaja na interaktivni zaslon ili projekcijskom platnu. Ponosno pokažite svoj rad i pogledajte što Vaši kolege rade - istovremeno, kako bi Vaši sastanci zaista bili interaktivni i produktivni.Dajte svima priliku za razmjenu ideja

Kada se spojite na TRUCAST, možete dijeliti svoj zaslon s bilo kim u mreži. Prikažite što je na zaslonu Vašeg uređaja ili prepustite kontrolu drugim suradnicima. TRUCAST daje svima priliku za jednostavno povezivanje i dijeljenje ideja.


Mac ili PC? Vaš izbor!

TRUCAST je neovisan o platformi. To znači da svaki operativni sustav koji koristite možete i nastaviti koristiti. Bez obzira koristite li PC ili Mac, jednostavno je dodati TRUCAST na svoj uređaj.


 
A što je s vanjskim uređajima ili gost predavačima?


Uz opcionalan uređaj - Newline TRUSHARE bežično spojite bilo koji uređaj s HDMI konekcijom na TRUCAST, čak i kad sam uređaj nema sposobnost povezivanja, niti instaliran softver na svom računalu/pametnom telefonu/tabletu. Ovo jedinstveno rješenje za uparivanje omogućuje besprijekornu suradnju na sastancima ili učionicama. Nije potrebna instalacija softvera ili dodatno podešavanje. Jednostavno uključite TRUSHARE u HDMI priključak bilo kojeg uređaja i odmah se spojite. TRUSHARE olakšava dijeljenje zaslona jednostavnim klikom. Idi na proizvod >>Težina proizvoda: 1 Kg
Jamstvo: 24 mjeseca

Redovna cijena
Cijena bez PDV: 5.200,00 Kn
Cijena sa PDV: 6.500,00 Kn
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: