AVR 18.9.2011.  

PROIZVODI  |  VIJESTI  |  USLUGE  |  TVRTKA  |  PODRŠKA  
tour-guideTour-guide pomoć turističkim vodičima

Vodič govori normalnim glasom u mikrofon predajnika, a svi u prijemnici u grupi primaju kvalitetan, jasan govor na slušalicama. Za vrijeme obilaska posjetitelj može slobodno razgledati ili fotografirati a da ne gubi ni riječ pojašnjanja izgovorenu od strane vodiča. Moguće je voditi i do 16 grupa na različitim frekvencijama u krugu od stotinjak metara.

Mipro digitalni Tour Guide audio sustav je jedno od najkompaktnijih i najpouzdanijih rješenja na tržištu. Sastoji se od iznimno lakih predajnika i prijemnika od samo 65g. Inovativnom tehnologijom je antena kod prijemnika smještena u vezicu kojom se uređaj objesi oko vrata tako da je uređaj izuzetno kompaktan i ne ometa kretanje slušatelja. Moguć je odabir između visoko kvalitetnih "in-ear" i naglavnih slušalica. Obje dolaze za jednokratnim navlakama koje se lako izmijene za ponovno korištenje.
Prednost takvog dizajna je što je kvaliteta zvuka daleko bolja od standardnih jedokratnih slušalica.
 
Za razliku od najčešće korištenih analognih sustava Mipro dgitalni RF 2.4GHz signal sa "true diversity" tehnologijom omogućuje prijenos kristalno čistog zvuka bez utjecaja smetnji iz okoline. Tour guide sustav radi na frekvencijama usklađenim sa EU normama (863-865 Mhz), dozvoljenim u hrvatskoj. Sustav se također može koristiti i za simultano prevođenje. Pogledajte originalni prospekt sustava (pdf).

CJENIK PROIZVODA  

www.avr.hr/editor_cjenik.asp

Pregled najčešće traženih proizvoda. Kompletan asortiman možete pronaći na stranicama proizvođača. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden u našem online cjeniku molimo da nas kontaktirate.
 

TURISTIČKE GRUPE RAGLEDAVANJE OBJEKATA KONFERENCIJE