AVR 12.4.2012.
  
Interaktivna predaona u jednom uređaju!
Pretvorite zid ili školsku ploču u 3D interaktivnu površinu!

Interaktivni projektor
  • kompletno rješenje za predavaone ili sobe za sastanke
  • interaktivna predavanja - sve funkcije interaktivne ploče
  • jasna i svijetla slika - 3200 ANSI lumena za projekcije bez zamračivanja
  • širokokutna leća - dijagonala slike 160 cm sa udaljenosti od samo 39 cm
  • surround ozvučenje - impresivan zvuk ugrađenih zvučnika od 10 W
  • 3D prezentacije - spreman za budućnost i novu dimenziju učenja


Vrijeme je da motivirate svoj auditorij interaktivnim projektorom Optoma EW675UTis. Najnovija interaktivna tehnologija implementirana u ovaj nevjerojatan projektor u potpunosti zamjenjuje sustav klasičnog projektora i interaktivne bijele ili zelene ploče.

widescreenPosebno dizjaniran ultra širokokutni objektiv projicira sa samo 39cm sliku dijagonale 160cm. Projektor ne zasljepljuje predavača i spriječava stvaranje njegove sjene na projiciranoj slici, istovremeno štedeći prostor, što ga čini idealnim za  učionice i predavaone.

Ovaj "3 u 1" Optoma projektor idealan je za bilo koju prezentacijsku ili edukacijsku prostoriju u obrazovnom i poslovnom okruženju. Projektor ima jačinu svjetlosti od 3200 ANSI lumena, te kontrast od 3000:1, što omogućuje vrlo jasnu i čistu sliku bez zamračivanja, a ugrađen snažan surround zvučnik jamči potpuni audio doživljaj prezentacije u jednom kompaktnom kućištu.

U kompletu s projektorom dolazi i interaktivni software koji pruža sve što je potrebno za interaktivno predavanje. Program sadrži više od 70 pojedinačnih alata za učenje i gotovo 3000 slika napravljenih za lakšu pripremu prezentacije i  rad. "Standardni alati" uključuju olovku, marker i slično, "alati za matematiku" uključuju brojeve, mjerne jedinice, geometrijske oblike, kalkulator, ravnalo... "jezični alati" se odnose na riječi, korjene riječi, igre riječima i sve ostalo vezano uz svladavanje jezika, dok "zemljopisni alati" sadržavaju mape, karte, kompase, meteorološke oznake i slično. Raznolike mogućnosti korištenja software-a uključuju prezentacije za poslovne konferencije i nastavu.

Interaktivna olovka, koja dolazi sa projektorom je neizostavno pomagalo pri prezentaciji, odnosno predavanju. Uz pomoć ove olovke predavač je potpuno interaktivan: kontrolira miša, mijenja slajdove, crta ili piše po slici.


Ovakva interaktivna tehnologija nudi ogroman potencijal za poboljšanje procesa učenja. Nastavnici postaju interaktivni sa svojim materijalima koje uživo modificiraju i samim time mogu maksimalno uključiti i zainteresirati sve sudionike u proces učenja.

Video prezentacija

Dogovorite besplatnu i neobavezujuću prezentaciju - kontaktirajte nas