AVR 04.7.2012.
  
Dokument kamere - lakoća prezentacije!
Kako velikom auditoriju pokazati mali predmet?

LED projektori
  • jednostavno rješenje za prezentaciju na velikom platnu
  • moderna zamjena za grafoskop, episkop i diaprojektor
  • prikaz tekstova, slika, grafo-folija, predmeta, mikroskopskog pogleda
  • lako spajanje na postojeći projektor, monitor ili računalo
  • spremanje slika i videa u internu memoriju ili računalo


Koliko često ste se našli u prilici da trebate velikom auditoriju prikazati mali predmet ili demonstrirati vještinu rada? Sa dokument kamerom je to iznimno lako. Ona će prikazati video sliku na velikom platnu, u relanom vremenu.

Dokument kamere su multi-funkcionalni prezentacijski uređaji koji omogućuju snimanje odnosno prikaz grafo-folija, teksta, 3-D objekta, dijapozitiva ili mikroskopskog pogleda. Moguće ih je spojiti na računalo ili izravno na uređaje za prikaz slike kao što su projektor, plazma, LCD monitor, TV, idr. Dokument kamera najčešću primjenu nalazi u edukacijskim ustanovama svih karaktera gdje je nezamjenjivo didaktičko pomagalo.

Kamere su ne samo moderna zamjena za grafoskop, episkop ili diaprojektor već daju niz novih mogućnosti kao što je digitalizacija prezentacijskih materijala i njihovo spremanje u svrhu daljnje obrade i distribucije (udaljeno učenje). Sve kamere dolaze sa priloženom računalnom aplikacijom koja omogućuje udaljenu kotrolu, editiranje slike, snimanje video isječaka te slanje na email i internet u svrhu udaljenog učenja. Priložena računalna aplikacija nudi niz prezentacijskih alata kao što su označavanje i naglašavanje pojedinog segmenta slike, ctanje i pisanje po zaslonu, segmentalno pomicanje slike, i sl. Aplikacija nudi snimanje audia i videa odnosno pogleda kroz kameru u slikovnom ili filmskom obliku.


Dogovorite besplatnu i neobavezujuću prezentaciju - kontaktirajte nas

Video prezentacija