Ormar punjač AVer C30u

Šifra proizvoda: 22486, stanje skladišta: na upit
Kolica za punjenje s 30 utora za punjenje i sinkronizaciju tableta!

Kompaktni C30u je idealno rješenje za učionice, predavaone i škole s ograničenim prostorom. Možete puniti i iPad i Android uređaje istovremeno. Njegova funkcija sinkronizacije može ažurirati povezane iPad ili Android uređaje. Uređaji su sigurni i zaštićeni zahvaljujući čeličnim vratima s mehanizmom zaključavanja u 3 točke. Također, C30u nudi ergonomski dizajn s individualnim utorima za pohranu.

Sigurno punjenje & sinkronizacija

Napunite do 30 iPad, iPad Mini ili Android uređaja u trenu! C30u može brzo sinkronizirati uređaje istovremeno, čime štedite dragocijeno vrijeme i trud.


Dizajn koji sprječava zapetljavanje

C30u ima USB priključke instalirane s prednje strane, za lakše spajanje, stoga punjenje ne može biti jednostavnije. Tri police koje se mogu izvlačiti, omogućuju jednostavno pohranjivanje i vađenje uređaja, čineći tako C30u vrlo user-frendly.

Provjera statusa u tren oka

Indikator statusa upotrebljava LED svjetla u boji, tako da nastavnici i učenici mogu vidjeti status svakog uređaja čak i kada su vrata zaključana.


Sigurnost i zaštita od krađe

Kolica su izrazito kompaktana i sigurna, te pružaju potpunu zaštitu od oštećenja i krađe. Vrlo su čvrsta i kompaktana, s čeličnom konstrukcijom te odličnim mehanizmom za zaključavanje.


Višenamjenski mobilni dizajn

Kompaktan C30u, ne zauzima mnogo mjesta, te može stati u većinu prostora, ali je još uvijek dovoljno prostran da u njega stanu svi mobilni uređaji. Također, njegova neklizajuća površina, omogućuje korisnicima postavljanje i dodatnih uređaja, kao što je dokument kamera, projektor, laptop ili slično. Ergonomska ručka, te izrazito tihi, visokokvalitetni kotači omogućuju vrlo jednostavno prenošenje kolica za punjenje.


Težina proizvoda: 76 Kg
Jamstvo: 5 godina na električne komponente


Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: