Ormar punjač AVer C36i+
Šifra proizvoda: 39170, stanje skladišta: na upit
Ormar, odnosno kolica za punjenje s 36 utora za punjenje tableta, prijenosnih računala i Chromebook-ova!

Uz Aver inteligentni sustav za punjenje i ekstra velike utore, C36i može napuniti i pohraniti do 36 uređaja. Dizajniran kako bi podržavao i odgovarao različitim mobilnim i pametnim uređajima u učionicama, školama ili tvrtkama. Njegov inteligentni mehanizam punjenja osigurava potpuno sigurno punjenje uređaja, a uz potpuno zavaren čelični okvir i mehanizmom za zaključavanje na tri točke, C36i je idealno rješenje za pohranu i zaštitu uređaja od krađe. Slide-out police koje se mogu izvlačiti, s pomičnim, tankim pregradama i pojedinačnim utorima za svaki uređaj ponasob, čine C36i još jednostavnijim za upravljanje.

 

Prilagodljive police

Prilagodljivi utori za punjenje daju slobodu za pohranu široke palete tablete, prijenosnih računala ili Chromebook-ova, čak i kada imaju zaštitne pokrove. Pregrade se lako uklanjaju radi veće fleksibilnosti.






 

Inteligentan način punjenja

C30i podržava inteligentni mehanizam za punjenje, koji automatski procjenjuje potražnju za napajanje uređaja, te učinkovito raspoređuje električnu struju kako bi se izbjeglo preopterećenje i strujni udar.






 
 

Jednostavna pohrana i punjenje

Utori za pohranu i punjenje na C36i mogu se prilagoditi kako bi odgovarali svim mobilnim uređajima i laptopima, a raspoređeni su na dvije slide-out police, koje se mogu izvlačiti.

 




Inovativan cable management

Strujni adapteri su pohranjeni u pojedinim odjeljcima za dodatnu praktičnost, C36i kabelska tehnologija osigurava kabele od izvlačenja i zapetljvanja, te ih drži uredne i organizirane.



 

Težina proizvoda: 76 Kg
Dimenzije: 686x1037x637 mm
Jamstvo: 5 godina na električne komponente

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju