AVR


Pojačala dijelimo kao i zvučnike, na HiFi i profesionalna. HiFi pojačala namijenjena su kućnoj upotrebi, ona prenose audio i video signal te se zato koriste kao neizostavni dijelovi kućnih kina ili audio sustava. Profesionalna pojačala razlikuju se po jačoj izlaznoj snazi i prijenosu audio signala do mnogo više zvučnika istodobno (100V mreža). Također nude mogućnost miješanja (mix) ulaznih signala, odabir glasnoće pojedinog ulaza te dedicirane ulaze za mikrofone sa Phantom napajanjem. Kod profesionalnih pojačala je moguć odabir prioritetnog mikrofona ili nude ulaz za alarmnu dojavu (EVAC). Moguća je i izvedba više zonskih sustava ozvučenja odnosno multiroom audio rješenja.


CJENIK PROIZVODA  


Pregled najčešće traženih proizvoda. Kompletan asortiman možete pronaći na stranicama proizvođača. Ukoliko neki od proizvoda nije naveden u našem online cjeniku molimo da nas kontaktirate.
 


ITC pojačalo
Pojačalo sa predpojačalom ITC T-120BU

Pojačalo od 120W sa ugrađenim mixer-om sa dva mikrofonska i četiri AUX ulaza. Pojačalo ima ugrađen USB player za reprodukciju audio sadržaja. Regulacija glasnoće za svaki od ulaza pojedinačno.
Snaga: 120 W, Tip zvučnik: 70V, 100V & 4~16Ω, Težina: :9.5 Kg