Projektor Optoma ML1050ST+
Šifra proizvoda: 38564, stanje skladišta: na upit
  1. snažno LED osvjetljenje od 1000 ANSI lumena
  2. prezentacije bez računala (office dokumenti, pdf, video, slika i muzika)
  3. čitač USB i SD kartice te bežićna veza sa računalom ili mobitelom
  4. iznimno malih dimenzija i težine od samo 0.42Kg
  5. trajanje lampe od30000 sati - nema troškova održavanja
  6. widescreen HD Ready rezolucija

Projektor Optoma ML1050ST+, ultra portabilni model LED projektora težine od samo 0.42Kg, widescreen rezolucije podjednako namijenjen računalnim i video 3D projekcijama širine slike do 250cm. Ugrađen WiFi, čitač USB/SD te Android™ operativni sustav za projekcije bez računala.

Projektor dolazi sa širokokutnom lećom, odnosno lećom kratkog dometa, za impresivne slike od 100'' sa samo nešto više od 1 m udaljenosti od površine na kojoj želite projicirati. Zahvaljujuući tome sprječavava pojavu stvaranja sjena koja nastaju kretanjem osoba (predavača) ispred objektiva.
 
Optoma ML1050ST+, mini LED projektor nudi ugrađenu memoriju i podršku za eksternu memoriju (microSD/USB) te interni player datoteka (slika, prezentacija, filmova i muzike). Također ga je lako spojiti na računalo, DVD player, kameru, fotoaparat, dlanovnik ili SmartPhone mobitel. U praksi je dovoljno pritisnuti tipku za paljenje i slika će se automatski i trenutno prikazati na bilo kojoj površini vi želite projicirati. Dolazi sa HDMI ulazom koji je spreman za MHL konekciju, što daje dodatnu opciju povezivanja pametnog telefona ili tablet računala preko kabela.

Prezentacije bez računala
Prikažite prezentacije u sljedećim tipovima datoteka: Word, Excel, PowerPoint, PDF ili JPEG. Izravno s projektora, bez potrebe za laptopom ili računalom, zahvaljujući ugrađenom office vieweru. Jednostavno kopirajte svoje datoteke na USB memoriju, SD karticu ili micro SD karticu (ovisno o ulazima na projektoru) i prikažite ih odmah na velikom zaslonu!

Wireless prezentacije
Prezentirajte potpuno bežično uz besplatnu HDCast Pro aplikaciju i opcionalan wireless USB adapter HDCast Pro. Aplikacija je dostupna na Android, iOS, Windows i Mac računalima.

LED projektori su bazirani na digitalnoj DLP tehnologiji koja jamči vrhunsku sliku živopisnih boja te što je najvažnije konstantnog nivoa kvalitete. Sa LED osvjetljenjem trajanja 30000 sati možete biti sigurni da će projektor pružiti istu kvalitu slike i nakon 10 godina korištenja a da pritom niste potrošili ni lipe. Uz doslovno nepostojeće troškove održavanja investicija je više nego isplativa. Optoma ML1050ST+ nudi jakost svjetlosti od 1000 ANSi lumena. Za razliku od klasične projekcijske lampe radi iznimne saturacije boja LED osvjetljenje se može doimati i dvostruko jače. LED projektori također više ne prave razliku među projektorima za prezentacije ili za kućno kino. Oni su podjednako odlični u bilo kojoj primjeni. Bežični prijenos slike putem opcionalnog wireless adaptera.

 


 Proizvođač Optoma
 Tip prezentacijski, ultra prijenosni
 Tehnologija DLP LED
 Rezolucija WXGA (1280x800)
 Jakost svjetla 1000 ANSI lumena
 Kontrast 20000:1 ANSI
 Format slike 16:10 (native), 16:9, 4:3
 Keystone Vertikalni ±40°
 Trajanje lampe 30000 sati
 Throw ratio 0,8:1
 Buka 22 dB
 Zvučnik 1 W  
 Izlazi Audio 3.5mm  
 Ulazi HDMI 1.4a 3D support + MHL, microSD card, USB-A reader, VGA (YPbPr/RGB)  
 Dimenzije        112x57x123 mm  
 Težina 0,42 Kg  
 Jamstvo 5 god (12000 h na izvor svjetla), 2 god uređaj  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: 716,00 EUR
Cijena sa PDV: 895,00 EUR
6.743,37 HRK
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju