Aver CAM340+
Šifra proizvoda: 40619, stanje skladišta: na upit
Upoznajte CAM340+ - sljedeću generaciju inteligentne kamere, koja Vam daje slobodu da se izrazite i surađujete s bilo kojeg mjesta. Raspakirajte ju i povežite s računalom - u trenu ste spremni  započeti komunikaciju. CAM340+ je kompatibilan sa svim Vašim omiljenim aplikacijama; povezivanje s gotovo bilo kojim računalom ili laptopom, putem samo jednog USB kabela.

 
 


Vrhunski 4K Ultra HD

CAM340+ koristi Sony ™ senzor visoke kvalitete i staklo s više objektiva kako bi Vam pružio najoštriji videozapis koji možete pronaći. Napredni procesor omogućava prikazivanje prirodnih, živopisnih boja - čak i pri izazovnim uvjetima osvjetljenja i vrlo niskom latencijom.
 






94 ° širokokutni pogled, bez izobličenja!

Ugradite sve u okvir! Visokokvalitetna višeslojna leća s dubokim fokusom, brzim zaustavljanjem i super visokom razlučivosti, omogućuje svima koji su za stolom i koji prezentiraju, da budu u savršenom fokusu, bez izobličenja.







Pomična, motorna kamera s 4 x optičkim zumiranjem

S Ultra HD 4K CAM340+ možete zumirati do 4 puta, kao da je tradicionalna optička kamera. Zumirajte i krećite se po prostoriji, bez bez gubitka kvalitete kao kod tipičnog digitalnog zuma.
 







Loše osvjetljenje? Nema frke!

Bez obzira imate li loše osvjetljenje, prirodno ili fluorescentno svjetlo, AVerova CAM340+ ekspozicija će Vam pružiti točnu boju u najvećoj mogućoj mjeri.
 







Plug & Play - izrazito jednostavno postavljanje i korištenje

Nevjerojatno jednostavna za upotrebu - samo priključite svoj USB konektor u desktop ili laptop račnunalo i spremni ste za video konferencijski poziv! Bez potrebe za instalacijom ikakvih programa, CAM340+ je u spreman pružiti vrhunske visokokvalitetne konferencijske pozive u trenu, na gotovo bilo kojem računalu, samo da ima USB 3.0. priključak.
 





Tehnologija suzbijanja okolne buke

Nema odovojenog mikrofona - nema problema! Visokokvalitetni jedinstven mikrofon, ugrađen na vrhu kamere sjajno reproducira zvuk, blokirajući okolnu buku.

 






 

 Proizvođač Aver
 Rezolucija UHD 4K rezolucija
 Komunikacija -
 Kamera PTZ kamera, 4x optički zoom
 Podržane rezolucije 4K, 1080p
 Brzina prijenosa -
 Video standardi -
 Audio standardi -
 Mogućnost snimanja -
 Ulazi USB 3.0
 Izlazi Audio 3.5mm
 Dimenzije        60x75x60 mm  
 Težina 0,25 Kg  
 Jamstvo 3 godine  

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju