Aver VB342+ soundbar + videokonferencijska kamera

Šifra proizvoda: 38062, stanje skladišta: na upit
Sve-u-jedan uređaj za video konferenciju: PTZ širokokutna kamera rezolucije 4K te soundbar zvučnik. Automatsko praćenje govornika (Voice tracking) te zoomiranje sudionika detektiranjem lica (Smart frame), auto kontrola ekspozicije (WDR), Bluetooth, 10 preseta za položaj kamere, radijus pokrivenosti mikrofona do 6m, dodatni audio i mikrofonski ulaz, kontrola putem RS232, HDMI video izlaz za monitor, USB konekcija za računalo.

VB342 Aver

VB342 je profesionalan USB soundbar fantastične kamere i audio iskustva. Kompatibilan je sa svim aplikacijama za komunikaciju, a povezuje se s bilo kojim stolnim ili prijenosnim računalom, putem jednog USB kabela.

Ultra HD 4K USB video konferencija pruža živopisnu i vjerodostojnu kvalitetu videozapisa, uz visokokvalitetni zvučnik koji jamči kristalno čist zvuk u sobi za sastanke bez nepotrebnih kablova i žica. Sve što trebate je priključiti uređaj putem USB-a i započeti video suradnju, koristeći bilo koji softver za videokonferenciju koji i inače koristite. Nema više glomaznih i kompliciranih sustava - VB342 je kompaktan uređaj, dizajniran da savršeno odgovara Vašem prostoru za sastanke.

Video Soundbar

VB342 stavlja sve sudionike video sastanka u jasan fokus sa svojom 4K PTZ kamerom izvanredne kvalitete videa ali i ugrađenih, profesionalnih zvučnika i mikrofona. Savršeno prilagođeno za sobe za sastanke i druženja. Doživljaj sastanka kao da ste u istoj prostoriji. S VB342, ne morate napustiti svoj ured za sastanke licem-u-lice - samo kliknite gumb i svi su tamo. Vrlo oštra jasnoća održava se čak i kada pomičete, naginjete i zumirate kamerom.

Profesionalan zvuk optimiziran za sastanke

VB342 donosi profesionalno, optimizirano audio iskustvo za razliku od konkurencije. Njena dva uni-direkcijska mikrofona pokrivaju raspon od 6 metara, dovoljno za svaku manju i srednju sobu za sastanke. Stereo zvučnik nudi snagu od 10W. Bez obzira koliko su svi udaljeni, zvuči kao da su u istoj sobi.

Jednostavno za instalaciju i postavljanje

VB342 je dizajniran za jednostavnost pristupa i sjajno korisničko iskustvo. Jednostavno ga je instalirati i neprimjetno se integrira s postojećim sustavima, nudeći višestruke mogućnosti povezivanja i proširenja te povezujući vrhunsko iskustvo sa VC-om na jedinstvenoj, pristupačnoj platformi. Komunikacija putem Vaše omiljene aplikacije (Skype, Google Hangouts, FaceTime, Cisco Webex, Zoom, Adobe Connect, i druge)


Težina proizvoda: 3 Kg
Dimenzije: -
Jamstvo: 36 mjeseci


Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: