11.3.2021.

Newline Flex - zamjena za profesionalne stolne monitore

Newline Flex - zamjena za profesionalne stolne monitore Newline Interactive nedavno je predstavio cjelovito rješenje za suradnju na stolnim računalima za poboljšanje produktivnosti rada na daljinu. Očekuje se da će ovaj novi proizvod donijeti naprednu interaktivnost malim radnim prostorima koji su nekada bili ograničeni na ručne mobilne uređaje.Mnogi profesionalci sada rade od kuće sa sve većim zahtjevima za upućivanje video poziva, virtualnu suradnju i fleksibilnost u prilagođavanju produktivnosti ureda udaljenom okruženju.

11.3.2021.

Kako odabrati interaktivni ekran?

Kako odabrati interaktivni ekran? U svijetu digitalnih tehnologija i njegovih generacija koje brzo rastu, način na koji radimo, učimo i surađujemo se promijenio. Ova masovna transformacija ovisi o posjedovanju prave tehnologije. A ovo tehnološko otkriće je mjesto na kojem dolaze interaktivni ravni displeji ili ono što danas nazivamo interaktivnim ekranima - IFPD. Tvrtke i edukativne ustanove instaliraju u svoje sobe za sastanke i prostore interaktivne zaslone osjetljive na dodir i aplikacije za razmjenu sadržaja kako bi olakšale prezentaciju i dijeljenje sadržaja.

11.3.2021.

Newline MIRA - poslovni interaktivni zasloni

Newline MIRA - poslovni interaktivni zasloni Monitor Newline MIRA cjelovita je jedinica za video konferenciju. Dolazi s donjom 1080p kamerom, četiri mikrofona koji pružaju zvuk u vrlo dobroj kvaliteti uz smanjenje šuma i pozadinske buke, te dva zvučnika od 15 W. Pisanje, brisanje dlanom, zumiranje kako biste prilagodili veličinu i kretanje sadržaja - baš kao na pametnom telefonu...


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 29 proizvođača!