Interaktivni monitor Newline TT-5521Q (LYRA)
Šifra proizvoda: 47438, stanje skladišta: na upit
  1. Nova generacija interaktivnih zaslona osjetljivih na dodir.
  2. Izuzetna 4K Ultra HD rezolucija, pozadinsko LED osvjetljenje
  3. Ne morate brinuti što ako izgubite interaktivnu olovku - pišite vlastitim prstima
  4. Go Wireless, Dual Interface, Intelligent Touch, Energy Efficiency
  5. Ugrađen operativni sustav Android 11.0
  6. Dolazi u pet dimenzije: 55'', 65”, 75”, 86" i 96'' veličine ekrana

TEHNOLOGIJA PO UČITELJIMA
Sve značajke interaktivnog zaslona Newline razvijene su kako bi vam ponudile maksimalnu podršku bez ikakvih kompliciranih postupaka koji umanjuju bitnu interakciju između nastavnika i učenika. Cilj Newlinea je učiniti korištenje zaslona osjetljivog na dodir i integraciju u učionici što jednostavnijim i prirodnijim kako biste se usredotočili na poučavanje točno onako kako želite i ponudili učenicima pomoć koja im je potrebna.

- Antimikrobni premaz za vašu sigurnost
- Ergonomski pozicionirane tipke izbornika
- Ugrađeni filter plave svjetlosti za zaštitu vaših očiju
- Osobni korisnički profili
- Softver za korištenje bilo kojeg vašeg postojećeg sadržaja, uklj. lekcije na flipchartu i bilježnicama
- Kompatibilan s bilo kojim hardverom i softverom, super jednostavan za povezivanje

ZAŠTO SE ZADOVOLJATI NA MANJE? ANDROID 11, NAJSIGURNA OPCIJA!
Sigurniji, bolji i brži nego ikad, upoznajte Android 11. Za razvoj ovog OS-a sigurnost je bila glavni fokus. Zbog niza malih, ali važnih značajki i promjena, Android 11 poboljšao je privatnost i zaštitu korisničkih podataka od zlonamjernih aplikacija i igara. Jeste li znali da je Android 11 prvi Android koji se može onemogućiti putem Android Safe Modea!

NAŠE ANTIMIKROBNO STAKLO VAS ČUVA NAJSIGURNIM!
U većini škola interaktivni zasloni poznaju više korisnika, od drugih učitelja do učenika koji rade i surađuju na zaslonu. Na ovaj način bakterije se lako šire. Newline je implementirao TÜV certificirani antimikrobni premaz na interaktivne zaslone za edukaciju kako bi vas zaštitio!

SIGURNOST OMOTANA U BOJE IZA PLAVOG!
Jedinstvena tehnologija filtera! Jedini način da se izbjegne štetno djelovanje plave svjetlosti na zdravlje je njezino reguliranje. Za razliku od bilo koje od uobičajenih tehnika za reguliranje plave svjetlosti, kao što su plastične ploče, staklo ili softverski slojevi, Newline je odlučio koristiti rješenje koje se odnosi točno na izvor problema.​​​​​​​ LED pozadinsko svjetlo. Dodavanje KSF Phosfor podloge na LED stvara filter plave svjetlosti iz izvora.

Izvanredna AUDIO-VIZUALNA KVALITETA
4K zasloni s 85% NTSC, ultra široki kut gledanja od 178° i dva ugrađena moćna zvučnika od 20 W osiguravaju da su zvuk i slika savršeno čisti, svuda po prostoriji. Low Blue Light dizajniran s TÜV Rheinland certifikatom pruža oku ugodno iskustvo gledanja.

POSTAVKE KORISNIČKOG PROFILA
Početni zaslon i pažljivo prilagođene postavke mogu se spremiti za nastavnike, učenike, timove ili odjele. Uklonite gnjavažu s prebacivanjem uređaja i korisnika – nema više prijavljivanja na uređaje i prilagođavanja zaslona za svoju sesiju.​​​​​​​ Savršeno za današnja fleksibilna okruženja za učenje.

PLUG AND PLAY ALL THE WAY
Streaming vaše postavke uz brzu i jednostavnu USB-C vezu. Zahvaljujući plug & play USB-C, cijeli proces postavljanja zahtijeva spajanje jednog kabela – koji prenosi podatke, audio, video i napajanje. Odmah spojite i odspojite ili zamijenite uređaje bez ikakvih problema – samo priključite i krenite izravno na poučavanje. Nema više kašnjenja, rješavanja problema ili nervozne djece!

KORISTITE SVOJE OMILJENE APLIKACIJE
Naša odabrana trgovina aplikacija sadrži širok i sve širi raspon alata za obrazovanje. Započnite već danas i s aplikacijama koje vam mogu pomoći da poučavanje, suradnja i stvaranje materijala za učenje budu brži, zabavniji i učinkovitiji.
 

 Proizvođač Newline
 Tip LED, IR touch
 Veličina slike 55''
 Rezolucija 3840 x 2160 (4K)
 Svjetlina 400 cd/m2
 Zvučnici 2 x 20W
 Ulazi HDMI IN 2.0 x1, HDMI IN 2.0 (4k@ 60 Hz) x3, USB Type-C (PD 65 W) x1, USB Type-B (Touch) x1, USB Type-B 3.0 (Touch) x3
 Izlazi HDMI, Line Out, SPDIF, RJ45
 Dimenzije        2019x1209x116 mm  
 Težina 34 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju