Interaktivni monitor Newline TT-6519RS+
Šifra proizvoda: 39709, stanje skladišta: na upit
  1. Nova generacija interaktivnih zaslona osjetljivih na dodir, veličina od 65''
  2. Izuzetna 4K Ultra HD rezolucija, pozadinsko LED osvjetljenje
  3. Ne morate brinuti što ako izgubite interaktivnu olovku - pišite vlastitim prstima
  4. Go Wireless, Dual Interface, Intelligent Touch, Energy Efficiency
  5. Ugrađen operativni sustav Android 8.0
  6. Dolazi u tri dimenzije: 65”, 75” i 86" veličine ekrana

Redefinirajte razinu poslovne suradnje uz novu generaciju svestranih interaktivnih zaslona osjetljivih na dodir, sa ugrađenim operativnim sustavom Android 8.0, te izuzetnom 4K Ultra HD rezolucijom.

Zahvaljujući 20-point touch optical touch tehnologiji (Windows), te 10-point touch optical touch tehnologiji (Android) omogućeno je istovremeno crtanje i pisanje više različitih korisnika po zaslonu, pomoću dodira prstiju, te olovke. 

Izuzetna rezolucija
Privucite pozornost auditorija uz izuzetnu 4K Ultra HD rezoluciju koja daje četiri puta više piksela od Full HD 1080p rezolucije. Pruža veći realizam u svakoj sceni s povećanom dubinom te oštrije, življe slike i bogatije boje.

Spajajte i povezujte kako god želite
Povećanje kompatibilnosti sa drugim uređajima. Opremljenost sa širokim rasponom ulaznih, te izlaznih konekcija, za povezivanje sa drugim uređajima bez ograničenja.

Jednostavan za korištenje, intuitivan, napredniji
Doživite sastanke i prezentacije kao nikada do sada, uz model nove generacije interaktivnih zaslona osjetljivih na dodir opremljen vrhunskom touch tehnologijom. TRUTOUCH linija LED multi-touch zaslona koja predstavlja idealno rješenje za djelatnosti u visokom obrazovanju, te za primjenu u konferencijskim dvoranama.

Za superiorno iskustvo, bez ograničenja u interakciji s drugima
Zasloni s TRUTOUCH tehnologijom ponosno dolaze s potpuno tech-free olovkama koje možete koristiti za rad na zaslonu, a možete ih i izgubiti, te nastaviti raditi bez njih. Ako želite, možete koristiti svoj prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu. Nema potrebe da brinete radi li olovka, ima li baterije i jeste li ju izgubili. TRUTOUCH kombinira sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, tako da imate sve što Vam je potrebno za produktivan sastanak. TRUTOUCH zasloni reagiraju na dodir na isti način kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite. Multi-touch tehnologije dopuštaju da više korisnika istovremeno radi i piše na jednom zaslonu.
 

 Proizvođač Newline
 Tip LED, IR touch
 Veličina slike 65''
 Rezolucija 4K (3840 x 2160)
 Svjetlina 370 cd/m2
 Zvučnici 2 x 15W
 Ulazi 3xHDMI, RS232, 2xRJ45, 5xUSB (Touch), MIC, VGA, PC Audio, DP1.2 (4K@60Hz), ....
 Izlazi HDMI, Line Out, SPDIF, RJ45
 Dimenzije        1546x944x96 mm  
 Težina 44 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju