Interaktivni monitor Newline X9

Šifra proizvoda: 37670, stanje skladišta: na upit
  1. Interaktivni 4K zaslon osjetljiv na dodir, dimenzija od 86''
  2. 2 Full HD širokokutne kamere ugrađene u zaslon omogućuju Vam da budete viđeni iz bilo kojeg kuta
  3. Ugrađeni mikrofoni blokiraju okolnu buku i jeku, a reproduciraju samo viskokvalitetan zvuk
  4. Snažan, ugrađen PC pohranjuje sve Vaše datoteke i podatke

Doživite sasvim novu razinu poslovne suradnje uz ovaj impresivan interaktivni zaslon! TRUTOUCH Vam omogućuje iskustvo sastanaka i prezentacija na zaslonu osjetljivom na dodir, koji redefinira jednostavnost korištenja i jasnoću prikaza. Nove ugrađene multi-touch tehnologije dopuštaju da više članova tima istovremeno radi i piše na zaslonu. 

Pametna suradnja

Surađujte s bilo kim, bilo kada! Doživite iskustvo sastanaka i predavanja na zaslonu koji omogućuje cijelom timu interakciju bez ograničenja, dijeleći ne samo zvuk i sliku, već i podatke i bilješke sa sastanka.
Snažan, ugrađen PC pohranjuje sve Vaše datoteke i podatke, a spremni su za korištenje u svakom trenutku, pritiskom jednog prsta. X serija zaslona kombinira napredne tehnologije i elegantan dizajn, kako bi se uklopila u bilo koji prostor, dok pozadinsko LED osvjetljenje osigurava najoštrije i najčišće slike, kako biste zadivjeli ostale sudionike sastanka ili predavanja.
 

 

Video konferencija pritiskom prsta

Video konferencija nikada nije bila jednostavnija: Newline zasloni serije X imaju dvije ugrađene 1080p širokokutne kamere koje omogućuju da Vas svatko vidi kao da ste zajedno u prostoriji, dok mikrofoni produciraju kristalno jasan i čist zvuk, pritom blokirajuću okolnu buku i jeku. 
Nema ograničenja u interakciji s drugima

Zasloni s TRUTOUCH tehnologijom ponosno dolaze s potpuno tech-free olovkama koje možete koristiti za rad na zaslonu, a možete ih i izgubiti, te nastaviti raditi bez njih. Ako želite, možete koristiti svoj prst za bilješke, crtanje, komunikaciju i navigaciju po zaslonu. Nema potrebe da brinete da li radi olovka, ima li baterije i jeste li ju izgubili. TRUTOUCH kombinira sve najnovije tehnologije u jedan zaslon, tako da imate sve što Vam je potrebno za produktivan sastanak. TRUTOUCH zasloni reagiraju na dodir na isti način kao telefoni i tableti, tako da možete dodirnuti, upravljati i komunicirati na isti način kao i s uređajima koje svakodnevno koristite. Multi-touch tehnologije dopuštaju da više korisnika istovremeno radi i piše na jednom zaslonu.

 


 Proizvođač Newline
 Tip LED, IR touch
 Veličina slike 86''
 Rezolucija 4K (3820x2160)
 Svjetlina 370 cd/m2
 Zvučnici 2x 15W
 Ulazi MIC, 4xHDMI, RS232, 2xRJ45, OPS Slots, DP, 5xUSB (Touch), 2xUSB2.0 (Android), USB3.0 (Android), 2xUSB (Public)
 Izlazi Line Out, HDMI, DC Out
 Dimenzije                            2039x1315x101 mm  
 Težina 71,6 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: