Ostavite svoje partnere i klijente bez daha!
18.5.2017.  
www.avr.hr

Recite zbogom starom uredskom projektoru!

... i zablistajte uz novi Optoma W400 - snažan, prijenosan i zabavan projektor, koji jamči da ćete osvojiti svoju publiku, ali i nadređene!

Snažan WXGA video projektor - 4000 ANSI lumena
Jednostavno povezivanje: 2x HDMI, MHL USB i ugrađeni zvučnici
Nema troškova održavanja - do 10 000 radnih sati lampeMnogo mogućnosti u malom kučištu...

Projektor Optoma W400 je svakako među najprodavanijim projektorima za poslovne korisnike i edukacijske ustanove. Iako je lagan i prijenosan, nudi niz značajki koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

WXGA rezolucija u 16:10 formatu idealna je za prezentacije i video materijale koji se prikazuju direktno s računala. Podržava RGB standard za vjernu reprodukciju boja. Odlikuje se niskim troškovima održavanja, zahvaljujući dugotrajnom radnom vijeku lampe od čak 10000 sati te mogućnosti uštede energije uz ECO + tehnologiju.

Zahvaljujući visokom kontrastu, prikazana slika je daleko kvalitetnija - bijela boja je svjetlija, a crna tamnija i bogatija, pa tako tekst i slike reproducirane na projektoru su kristalno čiste i jasne, idealne za poslovne korisnike i edukatore.

Snažan, ugrađen zvučnik pruža iznimnu kvalitetu zvuka, bez potrebe za kupnjom i postavljanjem dodatnih vanjskih zvučnika.

Uz MHL konekciju, W400 možete u trenu pretvoriti u pametan zaslon - spajanjem pametnog telefona ili tableta jednim kabelom; igrajte igre, streamajte video zapise, dijelite fotografije i dokumente - na zaista velikom ekranu!

 


 
 
Pratite nas: Twitter   Facebook   Linkedin   Google+   Pinterest   Youtube

Ovaj email je poslan sa web stranice www.avr.hr
Ukoliko nas želite kontaktirati možete odgovoriti na email ili putem kontakt forme
AVR d.o.o., Radnička cesta 1a, 10000, Hrvatska, Tel: +385 1 3751 710, +385 1 3751 711