Auto Tracking kamera Aver PTC115+
Šifra proizvoda: 48224, stanje skladišta: na upit
  1. 22X optički zum
  2. 3 načina praćenja
  3. Detekcija više izlagača
  4. USB / IP / HDMI / 3G-SDI
  5. 120° FOV

USB povezivanje je fantastično!
Jeste li spremni iskusiti plug-and-play video streaming? Nova USB povezivost za PTC115+ omogućuje vam prijelaz iz načina rada za publiku u način izlaganja tijekom sesije video konferencije. Također, neusporedivi UVC i UAC protokoli čine ove kamere kompatibilnima s popularnim softverom za strujanje i emitiranje tako da možete ići uživo bilo kada. (Preuzmite AVer-ov CaptureShare!)

Optički zum do 22X
Uz PTZ kameru s 22X optičkim zumom, PTC115+ ima radijus pomicanja od 350° i nagiba od 120° koji su idealni za učionice ili prostore za sastanke. Precizno pratite prezentera u pokretu i jasno prikažite važne detalje uz full HD 1080p 60fps video i snažnu funkciju daljinskog autofokusa. Snimite potpuno iskustvo učionice uz najrealističniju i najdinamičniju kvalitetu slike.

Nisu potrebni dodatni uređaji
Ekskluzivni algoritmi omogućuju PTC115+ automatsko praćenje lica i pokreta prezentera. Govornici mogu slobodno hodati po učionici bez nošenja ikakvih dodataka kako bi davali smjernice i rješavali probleme učenika, osiguravajući kvalitetno obrazovanje. Bez potrebe da brinete o ograničenjima veze, sigurnosti punjenja ili dodatnom trošku nosivog uređaja, možete se usredotočiti na jednostavnu izgradnju interaktivne nastave bez udaljenosti.

Dizajn s dvostrukom lećom
Dizajn s dvostrukom lećom integrira PTZ kameru sa superširokom FOV sekundarnom kamerom od 120° za praćenje govornika i snimanje panoramskog pogleda na učionicu u isto vrijeme. Također, omogućite i prilagodite PIP način dok snimate kako biste istovremeno vidjeli govornika i ostatak učionice. Jasno predstavite svaki detalj i nikada ne propustite trenutak koji se može podučiti.

 Proizvođač Aver
 Tip Full HD rezolucija (1080p, 60fps)
 Optički senzor 2M piksela
 Rezolucija Full HD1080p
 Zoom 22X optički zoom
 Monitor 1/2.8
 Konekcije 3G-SDI, HDMI, IP, USB
 Dimenzije        210x176x201 mm  
 Težina 1,75 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju