Podignite svoju prezentaciju na višu razinu uz dokument kameru

Podignite svoju prezentaciju na višu razinu uz dokument kameru Sjećate se kada su visokotehnološke prezentacije bile ograničene na grafoskope i prozirne listove? Danas je tehnologija dovela do stvaranja širokog spektra alata za prezentaciju, kao što su dokumentarne kamere. Optoma dokument kamere omogućavaju nastavnicima, predavačima ili svima koji žele održati učinkovitu prezentaciju, pravi alat za to.

AVR dobio certifikat službenog distributera Newline Interactive u RH

AVR dobio certifikat službenog distributera Newline Interactive u RH AVR d.o.o. već godinama partnerski surađuje sa tvrtkom Newline Interactive EMEA! Početkom ove godine dobili smo i certifikat kao jedini službeni distributer proizvoda Newline Interactive Europe u Hrvatskoj. Tvrtka Newline, globalni lider u proizvodnji interaktivnih zaslona. Posvećena razvijanju istinski inovativnih rješenja koji su tako jednostavni za upotrebu.

Optoma predstavila nove gameing 4K projektore - UHD35 i UHD38

Optoma predstavila nove gameing 4K projektore - UHD35 i UHD38 Optoma je predstavila dva nova 4K projektora u UHD35 i UHD38, kojima je ciljana skupina igrači superbrzih igara. Iako su premium televizori privlačni svojeom svijetlinom kada su u pitanju igraće konzole nove generacije, čini se kao da i projektori žele ući u akciju i igru. Optomini najnoviji modeli UHD35 i UHD38 projektori nastavljaju dalje od temelja postavljenih u modelu UHD30, uključujući 4K HDR podršku, preko 3000 lumena svjetline i podršku za 240Hz osvježavanja.

EZmenager 2 - novi i redizajnirani software za kontrolu AVER videkonferencija

EZmenager 2 - novi i redizajnirani software za kontrolu AVER videkonferencija Početkom ove godine AVer Information Inc. proizvođač videkonferencijske opreme i rješenja predstavio je svoj novi i poboljšani EZManager 2 softver za upravljanje USB kamerama. Ažuriranja uključuju redizajnirano sučelje i poboljšanu sigurnost uz pogodno upravljanje grupama i daljinski pristup koji su IT timovi voljeli u izvornom sustavu.

Aver VC520 Pro i CAM340 + dobili nagradu BIG Awards for Business

Aver VC520 Pro i CAM340 + dobili nagradu BIG Awards for Business Nedavno je AVer Information primio BIG nagradu za poslovanje Grupe za poslovnu inteligenciju u dvije kategorije; AVer-ov VC520 Pro Video Conference System proglašen je proizvodom 2020. godine, a AVer-ova kamera CAM340 + Huddle Room novim je proizvodom za 2020-tu godinu. AVer-ov VC520 Pro optimalan je, profesionalni sustav video konferencija...

Newline Flex - zamjena za profesionalne stolne monitore

Newline Flex - zamjena za profesionalne stolne monitore Newline Interactive nedavno je predstavio cjelovito rješenje za suradnju na stolnim računalima za poboljšanje produktivnosti rada na daljinu. Očekuje se da će ovaj novi proizvod donijeti naprednu interaktivnost malim radnim prostorima koji su nekada bili ograničeni na ručne mobilne uređaje.Mnogi profesionalci sada rade od kuće sa sve većim zahtjevima za upućivanje video poziva, virtualnu suradnju i fleksibilnost u prilagođavanju produktivnosti ureda udaljenom okruženju.

Tekstova 126