Najam opreme


Više od 20 godina godina iskustva s audio-video opremom čini nas pouzdanim partnerom u svakoj prilici! Naša usluga najma je profesionalna, povoljna i uvijek dostupna. Osim iznajmljivanja same AV opreme, naš stručni tim će Vas savjetovati pri odabiru, ovisno o Vašim željama i potrebama,  dostaviti i montirati opremu po principu "ključ u ruke", ali i pružiti Vam tehničku podršku tokom najma sljedeće opreme: 

 

 
NAJAM PROJEKTORA
Projektore općenito možemo podijeliti prema namjeni (za kućno kino i poslovni/prezentacijski projektori), zatim prema rezoluciji (SVGA, XGA, WXGA i Full HD) i prema jačini (ovisno o količini ANSI lumena). Ovisno o Vašim potrebama, u mogućnosti smo Vam iznajmiti vrlo povoljno svaki od njih – bezobzira treba li Vam projektor za kratki sastanak, predavanje, kongres ili veliki event s nekoliko tisuća ljudi.
iznajmljivanje LCD DLP projektora
NAJAM PROJEKCIJSKIH PLATNA
Ovisno o količini publike, projektoru s kojeg ćete projicirati, ali i izvora projekcije, možete unajmiti jedno od projekcijskih platna iz naše bogate ponude. Sve vrste platna za najam dolaze u različitim formatima (1:1, 4:3, 16:9 ili 16:10), ali i u različitim dimenzijama, od najmanjih do izrazito velikih projekcijskih platna, namjenjenih vrlo velikim eventima.
iznajmljivanje projekcijskih platana
NAJAM PLAZMA ILI LCD ZASLONA
Možete unajmiti plazma ili LCD zaslon i dimenziju koja Vam je potrebna. Također, u usluzi iznajmljivanja zaslona u mogućnosti smo Vam iznajmiti i nosač ili podni stalak, ukoliko je potrebno.
iznajmljivanje lcd-plazma monitora
NAJAM ZVUČNIKA
Nudimo uslugu iznjamljivanja razglasa, zvučnika i pojačala. Ovisno o Vašim potrebama i pojačalu kojeg posjedujete ili iznajmljujete možete odabrati aktivne ili pasivne zvučnike, različitih namjena i snage - ovisno o auditoriju te prilagođeno prostoru kojeg je potrebno ozvučiti.
iznajmljivanje zvucnika
NAJAM MIKROFONA
U ponudi imamo profesionalne žične, te sve varijante bežičnih mikrofona, uključujući ručne bežične, lavalier (bubice mikrofon) i naglavne mikrofone.
iznajmljivanje mikrofona
NAJAM POJAČALA/MIKSETE
Nudimo Vam najam visokokvalitetnih mikseta Allen & Heath i Alesis koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe, bilo da se radi o manjem eventu, party-u ili velikom kongresu.
iznajmljivanje miksete
NAJAM RAZGLASNIH SUSTAVA
Kompleti se sastoje od od zvučničkih kutija i odgovarajućih pojačala. Nudimo razglasne sustave prilagođene vašem događaju.
Kompaktne razglasne sustave (prijenosni komplet koji se sastoji od: zvučnika, bežićnog mikrofona, USB/CD) za do 60 uzvanika pa do velikih razglasnih sustava za ozvučenje do 300 uzvanika. Posebne konfiguracije razglasnih sustava za veći broj uzvanika
iznajmljivanje razglasa
NAJAM SUSTAVA ZA VIDEOKONFERENCIJU
Sustav za video konferenciju koji omogućuje komunikaciju putem koje se u stvarnom vremenu, zvuk i slika u pokretu izmjenjuju između dvije ili više udaljenih lokacija. Nudimo Vam najam pouzdanog sustava za videokonfeneciju, oblikovan prema Vašim zahtjevima i potrebama, no zbog kompleksnosti opreme, preporučamo i tehničku podršku tokom cijelog najma, kao i generalnu probu na Vašoj lokaciji.
iznajmljivanje videokonferencije
NAJAM TOUR GUIDE SUSTAVA
U ponudi imamo tour guide sustave predajnika i prijemnika za turističke i druge grupe. Vodič govori u mikrofon predajnika, a svi u grupi primaju kvalitetan, jasan govor na slušalicama. Moguće je voditi i do 16 grupa na različitim frekvencijama u krugu od stotinjak metara, a isti sustav se može koristiti i za simultano prevođenje.
iznajmljivanje tour-guide i opreme za simultano prevodjenje
NAJAM DVD, BLU RAY PLAYERA & AV RECEIVERA
Nudimo Vam najam visokokvalitetnih DVD reproduktora, Blu Ray playera, ali i AV receivera po vrlo povoljnim uvjetima, ovisno o Vašim zahtjevima i potrebnim konekcijama.
iznajmljivanje reproduktora DVD-BD-Receiver
NAJAM PRIJENOSNIH RAČUNALA
U ponudi imamo sve vrste prijenosnih računala novije generacije, koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe, bilo da se radi o manjem sastanku, prezentaciji ili velikom eventu.
iznajmljivanje racunala
NAJAM INTERAKTIVNE PLOČE
Ovisno o Vašim potrebama, nudimo Vam najam interaktivnog LCD monitora u dimenzijama 65"/75"/86"/98" ili interaktivne ploče različitih dimenzija.
iznajmljivanje interaktivne ploce
NAJAM PRESS BOX SUSTAVA
U ponudi imamo visokokvalitetne, profesionalne stagebox audio press box distribucijske sustave za novinarske konferencije, prezentacije i druge manifestacije, koji omogućuju novinarskim, radio i TV ekipama, preuzimanje signala uz upotrebu samo jednog mikrofona - ispred govornika.
iznajmljivanje audio distribucije
 
NAJAM TEH. PODRŠKE
Osim same opreme, možete iznajmiti i tehničara ili više njih, kao tehničku podršku tokom trajanja najma. Naše ljubazno i stručno osoblje ima više od 12 godina iskustva u radu s audio video opremom, te će se pobrinuti kako bi Vaš cijeli event protekao – savršeno!
tehnicka podrska za najam
NAJAM OSTALE AUDIO VIDEO OPREME
Ukoliko Vam je potrebna audio video oprema koja nije navedena na ovom popisu, molimo da nas kontaktirate!