O nama


Poslovanje tvrtke

AVR je tvrtka specijalizirana za područje prezentacijske i multimedijalne Audio-Video opreme.
Osnovni segmenti poslovanja su:
- Maloprodaja i veleprodaja AV opreme
- Usluga projektiranja AV sustava, instalacije i montaže te iznajmljivanja AV opreme
- Usluga servisa i tehničke podrške

Povijest tvrtke

Od osnivanja AVR je profiliran kao tvrtka specijalizirana za audio-video opremu što je vidljivo i u nazivu tvrtke (Audio Video Rješenja). AVR je osnovan u uvjerenju da nije dovoljno prodati određeni proizvod, već je tehnička podrška i briga prema korisniku od najvišeg prioriteta. Zasnovan na čvrstim temeljima profesionalne uslužne djelatnosti AVR je zadobio povjerenje jednog od vodećih proizvođača projektora tvrke Optoma, te 2002. godine potpisao ugovor za distribuciju. Kako bi upotpunili ponudu i omogućili kompletno rješenje i uslugu našim korisnicima nedugo zatim smo sklopili distribucijske ugovore sa tvrtkama Avermedia, Eiki i Grandview. Daljnji razvoj tvrtke usmjeren je na konstantno praćenje trendova digitalnih tehnologija, širenje palete proizvoda i njihovo predstavljanje tržištu te razvoj distribucijske mreže. U posljednjih 5 godina bilježimo izniman, konstantan rast poslovanja te učvršćivanje pozicije renomirane tvrtke koju su korisnici prepoznali kao pouzdanog i kvalitetnog partnera.

Misija i Vizija

Naša misija je pružiti kompletno rješenje korisnicima i partnerima. Od pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme do montaže i spajanja opreme te edukacije. Nastojimo pružati usluge i rješenja najviše kvalitete te našim korisnicima isporučiti dodatnu vrijednost koja zavređuje njihovo poštovanje i vjernost. Vizija, strategija i ciljevi zasnivaju se na našim vrijednostima i uvjerenjima: kvaliteta, transparentnost, servis, fleksibilnost, etika te usmjerenje prema cilju i rezultatu. Strategija tvrtke je uspostaviti vodeći distributivni i uslužni centar sa naglaskom na kvaliteti, logistici, stručnom kadru i kompletnoj podršci.

Djelatnosti tvrtke (sudski registar)

Uvoz-izvoz robe Zastupanje inozemnih tvrtki Kupnja i prodaja robe Obavljanje trgovačkog posredovanja Pružanje usluga iznajmljivanja i montaže tehničke opreme Proizvodnja televizijskih prijamnika, radioprijamnika, aparata za snimanje i reprodukciju zvuka i slike.

Informativni katalog proizvoda

Pregled zastupljenih grupa proizvoda sa osnovnim pojašenjenjem (pdf).