Zaštita privatnosti i osobnih podatakaPartnerstvo & povjerenje


Kad je tvrtka AVR započela svoje poslovanje i isporučivanje visokokvalitetnih rješenja za Vaše bolje poslovanje, znali smo da u tome ne možemo uspjeti bez jako važnih partnera – Vas, naših kupaca. Bilo da pregledavate proizvode preko AVR internetskih stranica, razgovarate i tražite savjete naših djelatnika putem telefona, šaljete nam svoje upite e-poštom, čitate naše vodiče, koristite usluge i tehničku podršku ili pak samostalno koristite našu audio/video opremu - zajedno radimo na stvaranju boljeg poslovanja i s Vama moderniziramo tvrtke. AVR se temelji na partnerstvu s našim kupcima. Bez vas, mi ne bi postojali.

Ovo se partnerstvo odnosi i na korištenje Vaših osobnih podataka. Baš kao što se i kupovina u tvrtci AVR zasniva na suradnji, AVR surađuje s kupcima i po pitanju njihove privatnosti. Ovom Obaviješću o zaštiti privatnosti i osobnih podataka informiramo Vas o tome kako prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kome ih otkrivamo i kako im možete pristupiti, promijeniti ih ili zauvijek ukloniti.

Bolji smo zahvaljujući Vama. Kako bi bili još bolji, potrebna nam je Vaša pomoć. Možete nam pomoći tako da nam u tu svrhu date različite podatke kako bi AVR bio bolji i Vama i drugima. U nastavku ćete pronaći objašnjenje zašto trebamo Vaše podatke kao i informacije o tome kako do njih dolazimo i kako ih koristimo.

Obvezujemo se čuvati privatnost Vaših osobnih podataka, te s istima postupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Sve osobne podatke ne smijemo i ne želimo neovlašteno upotrebljavati niti ih učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava, kada je potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza ili kada je pak riječ o legitimnom pravu.

Uvijek ćete imati pristup svim osobnim podacima koje podijelite s tvrtkom AVR. Kada spremite svoj „Korisnički račun“ na našoj internetskoj stranici, sami možete mijenjati detalje svoga računa. Također, podatke možete promijeniti tako da nas nazovete ili nam pošaljete pismo ili e-poruku. U svakom trenu možete provjeriti koje Vaše podatke cuvamo i zašto. Također, uvijek se mozete predomisliti, promijeniti postavke svog korisnickog računa ili traziti pravo na zaborav (trajno ukloniti sve svoje podatke).

Ako želite znati koje Vaše osobne podatke imamo, molimo Vas da pošaljete e-poruku našem specijalistu za zaštitu podataka na adresu voditelj@avr.hr, ili posjetite svoj „Korisnički račun“.

Također, svi djelatnici naše tvrtke, ali i naši poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Poduzimamo sve odgovarajuće sigurnosne mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka od svih predvidivih rizika. Sigurnost Vaših podataka vrlo nam je važna!

Molimo Vas, detaljno pročitajte našu politiku o zaštiti privatnosti korisnika usluga i kupaca u nastavku, a ako imate bilokakvih pitanja ili nedoumica vezano uz zaštitu Vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate telefonom +385 1 3751 710 ili putem e-pošte voditelj@avr.hr.
 

 

Politika o zaštiti privatnosti

 
 

Sadržaj:


UVODNE ODREDBE
NAČIN PRIKUPLJANJA I VRSTE PODATAKA KOJI SE PRIKUPLJAJU
SIGURNOST PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA
ZAŠTO PRIKUPLJAMO OSOBNE PODATKE I KAKO IH OBRAĐUJEMO 
VREMENSKO TRAJANJE ČUVANJA I OBRADE OSOBNIH PODATAKA
PRAVA KORISNIKA/KUPACA
GDJE SE OSOBNI PODACI OBRAĐUJU
POD KOJIM UVJETIMA SE OSOBNI PODACI PROSLJEĐUJU TREĆIM STRANAMA
INFORMACIJE O TVRTCI

 

 


Uvodne odredbe


Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Službeni list Europske unije L 119, 4.5.2016., str. 1., u daljnjem tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka), koja je u punoj primjeni od dana 25. svibnja 2018. godine u Republici Hrvatskoj i svim zemljama članicama Europske unije, kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18) odnosno sukladno pravnom okviru zaštite osobnih podataka u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji te najboljoj europskoj praksi, društvo AVR, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Zagreb, Radnička cesta 1a, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS): 080447919, osobni identifikacijski broj (OIB): 79612787745 (u daljnjem tekstu: tvrtka AVR), kao voditelj obrade osobnih podataka korisnika svojih usluga i kupaca, izradilo je Politiku o zaštiti privatnosti korisnika usluga i kupaca.

Politika o zaštiti privatnosti je jednostrano obvezujući pravni akt zasnovan na temeljnim načelima u obradi osobnih podataka, kojim se regulira koji podaci korisnika se prikupljaju, na koji način se takvi podaci obrađuju, u koje se svrhe upotrebljavaju. Politika o zaštiti privatnosti ujedno upoznaje korisnike usluga i/ili kupce s njihovim pravima u prikupljanju i daljnjoj obradi osobnih podataka, sve u svrhu zaštite njihove privatnosti u širem smislu.

Politika o zaštiti privatnosti temelji se na sljedećim načelima obrade osobnih podataka: načelu zakonitosti, transparentnosti i najbolje prakse, načelu ograničene obrade i smanjenju količine podataka, načelu točnosti i potpunosti osobnih podataka, načelu ograničene pohrane, načelu cjelovitosti i povjerljivosti podataka, načelu odgovornosti, načelu povjerenja i poštene obrade, načelu oportunosti (svrhe obrade), načelu obrade u neimenovanom (anonimiziranom) obliku. 

Politika o zaštiti privatnosti se primjenjuje na sve usluge koje nudi tvrtka AVR, pri čemu je cilj Politike na jasan i transparentan način upoznati korisnike i/ili kupce s postupcima obrade njihovih osobnih podataka i njihovim pravima.

Prije svega, korisnici i/ili kupci mogu se u svakom trenutku obratiti tvrtci AVR sa zahtjevom za izmjenu ili dopunu i/ili ažuriranje podataka koji se na njih odnose, kao i sa zahtjevom za očitovanje o tome u koje svrhe žele ili ne žele da se njihovi podaci obrađuju.
 

Za obradu osobnih podataka odgovorna je tvrtka AVR:
 
AVR, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Radnička cesta 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Tvrtka upisana u trgovački registar:
Trgovački sud u Zagrebu / MBS: 080447919 / OIB: 79612787745
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D.
Broj računa: 2484008-1101513631
IBAN: HR1624840081101513631
Iznos temeljnoga kapitala društva 20.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti


Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka:

Robert Brozinić
voditelj@avr.hr
+385 1 3750 480

 


Način prikupljanja i vrste podataka koji se prikupljaju


Pojedine usluge koje tvrtka AVR pruža zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka korisnika, pri čemu se prikupljaju osnovni osobni podaci na sljedeće načine:

 

1. Izravno

 
Izravno od strane samih korisnika na način da ih korisnici i/ili kupci sami dostave uz privolu tvrtci AVR, kao voditelju obrade u određenom opsegu podataka koji je bitan za pružanje odgovarajućih usluga. U svrhu pružanja odgovarajućih usluga korisnik je dužan dostaviti tvrtci AVR sljedeće podatke koji su istome potrebni za zasnivanje ugovornog odnosa radi pružanja pojedine usluge i/ili prodaje određenih proizvoda iz svog asortimana:

a) ime i prezime;
b) adresa;
c) kontakt broj telefona i/ili mobitela;
d) kontakt podatke elektroničke pošte (e-mail adresa);
e) radno mjesto unutar tvrtke;
 
 

2. Automatski putem internet stranice

 
Automatski posjetom AVR internet stranicama pri čemu se radi o podacima koji su pridruženi mrežnim identifikatorima (IP adresa) i aplikaciji koju korisnik koristi za pristup internet stranicama (Web preglednik). Samo ukoliko korisnik izričito da privolu putem automatskog upita Internet stranice tvrtke AVR, prikupiti će se i podaci za potrebe Google Analytics (uslugu analize korištenja internetskim stranicama koju pruža tvrtka Google, Inc.) te Live Chat (uslugu pomoći uživo koju pruža tvrtka Comm100). Korisnikovu IP adresu prije slanja anonimiziramo. Privole za oba servisa korisnik uvijek može povući ili dati i na našim korisničkim stranicama.


Kolačići (eng cookies)


Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, AVR internetske stranice koriste „cookies“ (kolačiće) odnosno male tekstualne datoteke koje sadrže određenu količinu informacija i spremaju se na Vaše računalo, mobitel ili tablet.
Kolačići u pravilu spremaju Vaše postavke za web stranicu i sl. Nakon što opet otvorite web stranicu, Vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju ovoj internet stranici. To omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene Vašem odabiru ili potrebama. Sama internet stranica ne može dobiti pristup informacijama koje niste dali te ne može pristupiti niti jednoj drugoj datoteci na Vašem računalu. Kolačići mogu biti postavljeni od strane same internet stranice (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe internet stranice od treće strane (kolačići treće strane).

 

1. Kolačići od prve strane (AVR)

 
Isključivanjem (blokiranjem) i/ili ne davanjem privole za spremanje AVR kolačića putem automatskog upita Internet stranice korisnik i dalje može pregledavati Internet stranice no neke mogućnosti neće raditi (web forme, usporedba proizvoda, isl.).
Osnovni kolačić je identifikator sesije koji sadrži tzv. 'session id', kako bi se osiguralo da tijekom trajanja sesije web stranica prepoznaje i pamti korisnikov i/ili kupačev preglednik (browser), a samim time i korisnika , te na taj način omogući kupnju i druge servise.
Slijede AVR kolačići sa osnovnim informacijama za automatsku prijavu, usporedbu proizvoda, načinu prikaza Internet stranice (mobilni/standardni), način prikaza proizvoda (lista/grid) i sl.

 

2. Kolačići od treće strane (Google Analytics, Comm Live Chat)

 
Ovi kolačići su u potpunosti opcionalni i o njima ne ovisi rad AVR Internet stranice. No Isključivanjem (blokiranjem) i/ili ne davanjem privole za spremanje navedenih kolačića putem automatskog upita Internet stranice, isti servisi neće raditi. Privole za oba servisa korisnik uvijek možete povući ili dati i na našim korisničkim stranicama. U pravilu bi promjena privola putem korisničkih stranica trebala i izbrisati kolačiće ukoliko su oni ranije spremljeni, no radi različitosti samih preglednika savjetujemo provjeru te ukoliko je potrebno ručno brisanje. Ukoliko korisnik nikad ranije nije dao privolu oni sigurno nisu spremljeni.
 
Količina, odnosno opseg osobnih podataka koje tvrtka AVR prikuplja ovise o vrsti usluge koju tvrtka AVR pruža svojim korisnicima i/ili kupcima, kao i o pravnoj osnovi na temelju koje isto prikuplja podatke. Neprestano vodimo brigu o prikupljanju samo nužnog opsega osobnih podataka koji je potreban za postizanje zakonom utvrđene svrhe u koju se podaci obrađuju.
 Sigurnost prikupljanja osobnih podataka


Sve AVR internetske stranice, na kojima se vrši razmjena osobnih podataka zaštićene su upotrebom SSL sigurnosnog protokola (128-bitna zaštita podataka). SSL zaštitno kodiranje standardna je tehnologija zaštite podataka koja omogućuje sigurnu razmjenu podataka između korisnikova preglednika i Internet stranica tvrtke AVR.
 

Upravljanje privolama


Aktivna uloga korisnika u zaštiti privatnosti ogleda se u davanju privola kao dobrovoljnog, posebno informiranog i nedvosmislenog izražavanja želja ispitanika kojima on izjavom ili jasnom potvrdnom radnjom daje pristanak za obradu osobnih podataka. Upravljanje privolama podrazumijeva mogućnost da korisnik aktivnom i nedvosmislenom radnjom ovlasti tvrtku AVR na prikupljanje i obradu pojedinih osobnih podataka u jednu ili više svrha (privola ispitanika), odnosno da na jednak način povuče ranije danu privolu radi prikupljanja i obrade osobnih podataka, u jednu ili više svrha.
 

 

Zašto prikupljamo osobne podatke i kako ih obrađujemo 

 
Osobne podatke tvrtka AVR prikuplja kako bi mogla pružati, održavati, štititi i poboljšati svoje usluge vezane za kupnju određenih proizvoda, kako bi razumjeli načine na koje korisnici i/ili kupci koriste pružene usluge i upotrebljavaju naše mrežne (web) stranice, te u svrhu izvršavanja ugovornih obveza tvrtke AVR. Takve podatke prikupljamo na temelju privole koju je dao korisnik u jednu ili više točno određenih svrha, kao i u jednom od sljedećih slučajeva:

 

Izvršenje ugovornih obveza


Tvrtka AVR prikuplja i dalje obrađuje osobne podatke korisnika u svrhu sklapanja i izvršenja ugovora, dostave naručenih proizvoda, savjetovanja i pomoći pri uporabi proizvoda, pružanja odgovarajućih dodatnih i/ili produženih jamstava za proizvode, rješavanja prigovora korisnika, reklamacija, povrata robe te drugih radnji, a koje su povezane sa sklapanjem i izvršenjem ugovora u skladu s mjerodavnim propisima.
 
Pravnu osnovu za obradu osobnih podataka korisnika u gore navedene svrhe predstavlja nužnost sklapanja ugovora, odnosno, u slučaju da korisnik uskrati davanje bitnih podataka, tvrtka AVR neće biti u mogućnosti sklopiti ugovor i /ili poduzeti pojedine radnje vezane uz izvršenje sklopljenog ugovora.

 

Ispunjavanje zakonskih obveza


Tvrtka AVR dužna je u slučajevima određenim zakonom, odnosno u svrhu izvršavanja zakonskih obveza voditelja zbirke osobnih podataka, iste dostaviti nadležnim zakonodavnim službama.

 

Izravna promidžba (marketing)


Kontakt podaci korisnika mogu se koristiti za slanje promidžbenih obavijesti o proizvodima i uslugama tvrtke AVR ako je korisnik dao privolu za takvu obradu ili ako postoji legitimni interes tvrtke AVR za takvim radnjama, osim ako su od tih interesa jači interesi ili temeljna prava i slobode korisnika koji zahtijevaju zaštitu osobnih podataka.

Kako bi korisnik mogao dobivati obavijesti koje odgovaraju njegovim željama i potrebama, neophodno je da AVR koristi određene podatke korisnika za izradu personaliziranih promidžbenih obavijesti, sve dok se korisnik izrijekom ne usprotivi takvoj obradi podataka, odnosno povuče svoju ranije danu privolu za obradu.

 

Interne svrhe


AVR koristi određene podatke korisnika isključivo za potrebe vlastitih evidencija, u svrhu zaštite legitimnih interesa korisnika i/ili tvrtke AVR. Primjerice, navedeno uključuje korištenje osobnih podataka u svrhu kreiranja ponuda koje zadovoljavaju potrebe i želje korisnika, istraživanje i analizu tržišta.

 

Podaci o potencijalnim korisnicima


Tvrtka AVR može prikupljati podatke o potencijalnim korisnicima i/ili kupcima svojih usluga i/ili proizvoda. Ovi podaci uključuju osnovne podatke (ime i prezime, adresa elektroničke pošte) ali i interese potencijalnih korisnika koji se obraćaju tvrtci AVR sa željom da ih se informira i /ili im se ponudi određeni proizvodi i usluge. Pravna osnova za prikupljanje podataka je privola korisnika i /ili legitimni interes tvrtke AVR. 

Vremensko trajanje čuvanja i obrade osobnih podataka


Ovisno o svrsi i pravnoj osnovi temeljem koje se prikupljaju osobni podaci korisnika, tvrtka AVR je u pojedinim slučajevima obvezna čuvati osobne podatke u vremenskom trajanju (razdoblju) koje za pojedinu svrhu propisuju mjerodavni propisi i zakoni ili prestankom svrhe u koju su prikupljeni. Protekom zakonskog roka koji obvezuje tvrtku AVR na čuvanje pojedinih osobnih podataka ili prestankom svrhe isti se trajno brišu iz evidencije.
 
U slučajevima kada osnovu za prikupljanje i obradu podataka čini legitimni interes tvrtke AVR, osobni podaci se čuvaju u sljedećim vremenskim razdobljima:

podaci o postojećim korisnicima i/ili kupcima: za vrijeme trajanja ugovornog odnosa i 6 mjeseci nakon prestanka
podaci o potencijalnim korisnicima i/ili kupcima (pravne osobe): 12 mjeseci
podaci o potencijalnim korisnicima i/ili kupcima (privatne osobe): 3 mjeseca

U slučajevima kada osnovu za prikupljanje i obradu podataka čini privola korisnika osobni podaci se čuvaju do povlaćenja privole ili prestankom svrhe i/ili potrebe za koju su prikupljeni.

Podaci koji se obrađuju temeljem legitimnog interesa tvrtke AVR i/ili privole korisnika mogu se brisati i prije proteka roka navedenog u ovoj Politici, u slučaju da takvo brisanje zahtjeva korisnik odnosno kada se korisnik usprotivi takvoj obradi.
Prava korisnika/kupacaPravo na pristup osobnim podacima 

 
Tvrtka AVR se kao voditelj obrade obvezuje na temelju podnesenog pisanog zahtjeva korisnika, koji može biti i u obliku elektroničke pošte, omogućiti pristup osobnim podacima koje obrađuje o njima, informirati ih o svrsi obrade osobnih podataka u koju se obrađuju, o vrsti osobnih podataka koji se obrađuju, o primateljima ili kategorijama primatelja kojima su osobni podaci otkriveni ili će im biti otkriveni, o predviđenom vremenskom razdoblju obrade ili o kriterijima koji se koriste za utvrđivanje tog razdoblja. Također je pristup svim podacima korisnika omogućen putem "korisničkog računa" na Internet stranicama tvrtke AVR.
Pravo na ispravak netočnih podataka

Tvrtka AVR će kao voditelj obrade omogućiti ispravak netočnih osobnih podataka na temelju podnesenog pisanog zahtjeva korisnika, koji može biti i u obliku elektroničke pošte, u svakom pojedinom slučaju kada se utvrdi da prikupljeni osobni podaci o korisniku i/ili kupcu nisu točni ili je u međuvremenu došlo do promjene podataka korisnika. Također je ispravak osobnih podaka korisnika omogućen putem "korisničkog računa" na Internet stranicama tvrtke AVR.

 

Pravo na brisanje osobnih podataka (Pravo na zaborav)


Tvrtka AVR se kao voditelj obrade obvezuje na temelju podnesenog pisanog zahtjeva korisnika, koji može biti i u obliku elektroničke pošte, ili putem "korisničkog računa" na Internet stranicama tvrtke AVR omogućiti brisanje podataka korisnika.
Tvrtka AVR će izvršiti brisanje osobnih podataka korisnika u sljedećim slučajevima:

kada osobni podaci korisnika više nisu nužni za ispunjenje svrhe obrade, odnosno prestankom svrhe obrade;
kada korisnik povuče privolu kao pravni temelj za obradu podataka, a ne postoji druga pravna osnova za obradu podataka;
kada korisnik uloži prigovor na obradu podataka (više informacija potražite pod naslovom Pravo na ulaganje prigovora)
kada su osobni podaci nezakonito obrađeni;
kada se osobni podaci moraju brisati radi ispunjenja pravnih obveza iz prava Europske unije ili prave države članice kojem podliježe voditelj obrade podataka;
kada su osobni podaci prikupljeni u vezi s ponudom usluga informacijskog društva u odnosu na privolu djeteta.


Pravo na ograničenje obrade podataka


Ograničenje obrade osobnih podataka tvrtka AVR će osigurati u slučajevima kada korisnik osporava točnost podataka, kada je obrada nezakonita a korisnik se protivi brisanju podataka te umjesto toga traži ograničenje njihove uporabe, kada voditelj obrade više ne treba osobne podatke za potrebe obrade ali korisnik traži podatke za ostvarenje pravnih zahtjeva, kao i u slučaju kada korisnik uloži prigovor na obradu osobnih podataka temeljenu na legitimnom interesu tvrtke AVR, uključujući i izradu "korisničkog računa" korisnika.
Pravo na ulaganje prigovora

Korisnik ima pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega ako se podaci obrađuju za potrebe legitimnog interesa voditelja obrade. U tom slučaju tvrtka AVR će, kao voditelj obrade, prestati obrađivati osobne podatke, osim ako dokaže da postoje uvjerljivi legitimni razlozi za obradu osobnih podataka u odnosu na prava korisnika, odnosno u slučaju kada obrada podataka služi radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva.Pravo na prenosivost podataka


Pravo na prenosivost podataka predviđa prava korisnika na dobivanje kopije osobnih podataka od voditelja zbirke te pravo na prijenos podataka (npr. drugom davatelju usluge), na temelju podnesenog pisanog zahtjeva korisnika, koji može biti i u obliku elektroničke pošte ili putem "Korisničkog računa" na Internet stranicama tvrtke AVR.


 

Gdje se osobni podaci obrađuju


Osobne podatke korisnika tvrtka AVR obrađuje u Republici Hrvatskoj.


 

Pod kojim uvjetima se osobni podaci prosljeđuju trećim stranama


Osobne podatke korisnika tvrtka AVR prosljeđuje trećim osobama (uključujući nadležna tijela, računovodstveni servis, dostavne službe) samo u sljedećim slučajevima:

radi ispunjenja zakonskih i/ili ugovornih obveza tvrtke AVR;
kada je takva obrada nužna radi zaštite ključnih interesa korisnika.


 

Nadležnost Agencije za zaštitu osobnih podataka

 
Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) u okviru nadzornih aktivnosti nad provedbom zaštite osobnih podataka ima pravo upozoriti ili opomenuti voditelja zbirke osobnih podataka, primatelja i izvršitelja obrade na nezakonitosti u obradi osobnih podataka te rješenjem narediti da se nepravilnosti uklone u određenom roku, privremeno zabraniti prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka koji se prikupljaju, obrađuju ili koriste suprotno odredbama zakona, narediti brisanje osobnih podataka prikupljenih bez pravne osnove, zabraniti iznošenje osobnih podataka iz Republike Hrvatske te poduzeti druge odgovarajuće mjere sukladno svojim zakonskim ovlastima.
 
Protiv rješenja Agencije nije dozvoljena žalba, ali se može pokrenuti upravni spor.

Osim navedenih mjera, Agencija može predložiti pokretanje postupka kazne ili prekršajne odgovornosti pred nadležnim tijelom.
 
Svatko tko smatra da mu je povrijeđeno neko pravo zajamčeno Zakonom o zaštiti osobnih podataka može podnijeti zahtjev za utvrđivanje povrede prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka https://azop.hr/prava-ispitanika/zahtjev-zastita-prava. O povredi prava Agencija za zaštitu osobnih podatka odlučuje rješenjem.


 

Imate pitanja? Tu smo za Vas!


U slučaju bilo kakvih pitanja o zaštiti osobnih podataka od strane tvrtke AVR, korisnici i/ili kupci se mogu obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka putem elektroničke pošte na adresu voditelj@avr.hr, telefonom na broj +385 1 3751 710 ili pisanim putem na sljedeću adresu:


AVR d.o.o.
n/r Službenika za zaštitu podataka
Radnička cesta 1a
10000 Zagreb

 

Izmjene i dopune Politike o zaštiti privatnosti


Društvo zadržava pravo izmijeniti i dopuniti ovu Politiku u bilo kojem trenutku, bez davanja bilo kakve posebne obavijesti zainteresiranim osobama. Iz navedenog razloga preporuča se svim zainteresiranima da redovito provjeravaju sadržaj web-stranica Društva radi informiranosti oko ažurnog sadržaja ove Politike.
 

U Zagrebu, svibanj 2018. godine.
AVR d.o.o.


Preuzmite Politiku o zaštiti privatnosti (pdf)


 

INFORMACIJE O TVRTCI:

 
AVR d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge
Radnička cesta 1a
10000 Zagreb
Prikaz na karti

Adresa elektroničke pošte:
prodaja@avr.hr

Telefon:
+385 1 3751 710

Mobitel:
+385 99 3751 710 (T-mobile)

Telefax:
+385 1 3751 711

Radno vrijeme:
Radno vrijeme tvrtke je svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka, od 8:30 – 16:30.
Web stranica je otvorena za narudžbe i upite svakim danom, od 0-24 sata.

Tvrtka upisana u trgovački registar:
Trgovački sud u Zagrebu / MBS: 080447919 / OIB: 79612787745
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D.
Broj računa: 2484008-1101513631
IBAN: HR1624840081101513631
Iznos temeljnoga kapitala društva 20.000,00 HRK, uplaćen u cijelosti.

Godina osnivanja:
2002. godine

Članovi društva:
Robert Brozinić, direktor
Vedran Jurina
David Kokot