Centralna kontrolna jedinica Aten VK2200
Šifra proizvoda: 46169, stanje skladišta: na upit
Centralna kontrolna jedinica za upravljanje/automatizaciju sa 8x RS-232/422/485 (dvosmjerni),  8x IR, 8x IO, 8x Relay, 2x Ethernet, 1x USB


VK2200, ATEN-ova upravljačka kutija druge generacije, može se pohvaliti procesorom s najvišim performansama u seriji. Opremljen četverojezgrenim CPU-om i memorijom od 2 GB / 1 GB, VK2200 pruža odgovore i ažuriranja statusa u stvarnom vremenu te može obraditi složene događaje s velikim opterećenjem s prilagođenim GUI dizajnom, kao i višekorisničku kontrolu pristupa povezanim uređajima. VK2200 ima dva, izolirana LAN porta – Kontrolni LAN i LAN. Kontrolni LAN omogućuje sigurnu zaštitu upravljanih uređaja unutar zasebne mreže, neovisne o korporativnoj mreži, radi ispunjavanja zahtjeva visoke sigurnosti i stabilnosti. S druge strane, LAN se može povezati s ATEN Unizon, centraliziranom platformom koja pojednostavljuje svakodnevno AV/IT upravljanje, što korisnicima pruža praktičnost praćenja, rješavanja problema i održavanja više sustava odjednom.

Upravljačka kutija VK2200 može se koristiti za jednostavno upravljanje bilo kojom postavkom prostorije i može se implementirati u postojeću instalaciju besprijekornom integracijom s ATEN VanCryst ProAV proizvodima, kao i s gotovo bilo kojim hardverskim ili softverskim uređajem koji se nalazi u prostoriji, uključujući AV opremu, rasvjetu , konferencijski sustavi, klima uređaji, senzori pokreta, prekidači za napajanje i još mnogo toga. VK2200 je savršeno rješenje za upravljanje masovnim implementacijama uređaja, posebno u strogim sigurnosnim postavkama s visokim zahtjevima performansi, kao što su vladine agencije, vojni objekti, korporativne organizacije i zdravstvene ustanove.

Težina proizvoda: 2,64 Kg
Dimenzije: 44x4,4x32 mm
Jamstvo: 2 godine

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju