Interaktivni monitor Newline TT-6522Z (VEGA)
Šifra proizvoda: 49719, stanje skladišta: na upit
  1. Antimikrobni premaz za vašu sigurnost
  2. Ergonomski pozicionirane tipke izbornika
  3. Ugrađeni filter plave svjetlosti za zaštitu vaših očiju
  4. Osobni korisnički profili
  5. Softver za korištenje vašeg postojećeg sadržaja, uklj. lekcije na flipchartu i bilježnicama

Vega, Newlineov vodeći model, vrhunsko je rješenje za vašu sobu za sastanke koje nudi impresivno AV iskustvo. Elegantan jedinstveni okvir od 3 mm sa staklom od ruba do ruba, u kombinaciji s optički povezanim PCAP-om nudi svjetsku klasu dodira i iskustva pisanja. Vega ima vrhunski ugrađeni AV sustav koji uključuje 4K kameru, niz od 8 mikrofona, snažne zvučnike od 20 W i subwoofer.


Poboljšano audio-vizualno iskustvo
Integrirani niz od 8 mikrofona s automatskom kontrolom pojačanja i tehnologijom poništavanja jeke osigurava oštar i jasan prijenos glasa s bilo kojeg mjesta u prostoriji. Ugrađeni snažni 2.1-kanalni sustav zvučnika, uključujući subwoofer od 2 × 20 W i 1 × 15 W, osiguravaju kristalno jasnu kvalitetu zvuka. Optički spojeni 4K zaslon daje vam ultra široki kut gledanja od 178°. Bez obzira gdje sjedite, slika je robusna i jasna.

Ekološki prihvatljiv
Senzor blizine Opremljen senzorom blizine, zaslon će se automatski uključiti/probuditi ovisno o prisutnosti ljudi u prostoriji.

Plug & Play USB tip C
Uđite u svoj prostor i zaobiđite frustraciju oko postavljanja. Mentalni popis za odabir pravih kabela, rješavanje problema s povezivanjem i nada da će sve ostalo dobro funkcionirati može biti neodoljiv. Uz Plug & Play USB-C, cijeli postupak postavljanja pojednostavljen je na jedan kabel i trenutni pristup zvuku, videu, podacima i još mnogo toga. I tu ne staje! Nikada ne brinite o trajanju baterije svojih uređaja, jer USB-C također prenosi 65 Watt.

Poboljšana mrežna povezivost
Modularni i zaštićeni Wi-Fi modul s Wi-Fi 6 i Bluetooth kompatibilnošću ugrađeni modul, s frekvencijskim rasponom od 2,4/5 GHz, nudi veći kapacitet, sigurnost, učinkovitost i performanse, omogućujući poboljšanu vezu za bolje iskustvo podučavanja i konferencija. Poboljšane Ethernet veze sada podržavaju gigabitne brzine.

Korisnički profili
Profili pomažu eliminirati gnjavažu oko mijenjanja uređaja i korisnika. Postavite profil samo za pristup učiteljima i svim njihovim aplikacijama. Napravite profil za tim koji koristi isključivo određene alate. Prilagodite postavke i temu za svakog korisnika. Mogućnosti su beskrajne!

Bolje iskustvo dodira
Uštedite vrijeme i trud sa značajkom koja razumije vaše geste pisanja. Serija podržava prepoznavanje objekata koje može razlikovati prste, olovke i dlanove i reagirati kao marker, tanka olovka ili gumica. Zaslon također koristi kapacitivni dodir, koji podržava tehnologiju odbijanja dlanova i može razlikovati olovku ili vrh prsta od dlana ili zgloba, učinkovito "odbijajući" neželjeni kontakt. Sve ovo kako bi se omogućilo glatko i prirodnije iskustvo pisanja.

Impresivna interaktivna ploča
Pristupite svemu što vam je potrebno za bilježenje, komentiranje tijekom lekcija ili sastanaka i više! S impresivnim skupom novih alata, neće vam trebati još jedna aplikacija za bijelu ploču da odmah počnete raditi. Dovršite sve u jednoj aplikaciji, uključujući uvoz i izvoz slika, videozapisa i dokumenata koji su vam potrebni. Osim toga, svi zasloni serije Z također imaju jedinstvenu staklenu prevlaku koja ubija i minimalizira klice koje dolaze u kontakt sa zaslonom, tako da s pouzdanjem možete dijeliti zaslon osjetljiv na dodir s drugim korisnicima.

 Proizvođač Newline
 Tip DIRECT LED, PCAP
 Veličina slike 65''
 Rezolucija 4K (3840 x 2160)
 Svjetlina 400 cd/m2
 Zvučnici 2 x 20W + 1x15W Subwoofer
 Ulazi 3xHDMI, RS232, 1xRJ45 (Gigabit), 4xUSB Type-B (Touch), USB Type-C, USB Type-A, MIC, Line In, DP1.2 (4K@60Hz), ....
 Izlazi HDMI 2.0, Line Out, SPDIF, RJ45 (Gigabit)
 Dimenzije        1497x919x84 mm  
 Težina 36 Kg  
 Jamstvo 36 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju