LED ekran Newline DV-18023H
Šifra proizvoda: 49909, stanje skladišta: na upit
  1. Ultratanki okvir od 6 mm
  2. HD rezolucija zaslona od 120”-180”.
  3. Samoprilagodljiva svjetlina
  4. Ultra visoka stopa osvježavanja
  5. Plug & Play Design

Doživite briljantnost velikih razmjera s Newline DV serijom, rješenje za izravni prikaz LED višenamjenskog zaslona u veličinama od 120” do 180”. LED čudo bez okvira redefinira vizualnu izvrsnost s ultratankim okvirom i naprednom 24-bitnom obradom boja, pruža neusporedivu jasnoću. Osigurana je besprijekorna instalacija s integriranim napajanjem, zvučnicima i sustavima upravljanja. Iznad zaslon, serija DV transformira sadržaj piksel po piksel, osiguravajući besprijekorna, impresivna iskustva bez ograničenja. Uzdignite vaše vizualne slike uz DV seriju, gdje svaki trenutak postaje istinski zadivljujuće.

Minimalistički dizajn
Dostupan u veličinama od 120”, 150” i 180” kako bi pružio vrhunsko iskustvo gledanja velikih razmjera, serija Newline DV donosi lagani dizajn s elegantnim zaslonom bez okvira s kućištem od 19,8 mm postavljenim na ultratanki okvir od 6 mm .

Visoka učinkovitost i praktičnost
Dizajn All-in-One integrira napajanje, zvučnike, upravljačke sustave i obradu signala kako bi se pojednostavila instalacija i smanjio napor održavanja. S 50% manjom težinom od konvencionalnih LED proizvoda i korištenjem centraliziranog napajanja koje smanjuje potrošnju energije, to je lagana i održiva ponuda koja će zajamčeno utjecati.

Zapanjujući vizualni prikazi
Sa svojim LED panelima visoke razlučivosti, serija DV pruža zapanjujuće vizualne performanse i jasnoću, što je čini idealnom za razne unutarnje primjene. Ovaj se zaslon može pohvaliti iznimnim razinama svjetline i reprodukcijom boja, osiguravajući živopisne i zadivljujuće slike u svim uvjetima osvjetljenja. Napredna 24-bitna tehnologija obrade boja, visoka stopa osvježavanja od 3840 Hz i kalibracija slike osiguravaju da rješenje pruža neusporedivu vizualnu izvedbu.

 Proizvođač Newline
 Tip Direct View LED
 Veličina slike 180
 Rezolucija Full HD (1920x1080) Pixel Pitch 1.38 mm
 Svjetlina 550 cd/m²
 Zvučnici 2 x 10W
 Ulazi 2x HDMI 2.0 video input, 2x USB 2.0, 1x USB 3.0 interface
 Izlazi LINE OUT audio output
 Dimenzije        4010x2395x20 mm  
 Težina 195 Kg  
 Jamstvo 0  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju