Monitor za rezervaciju termina Aten VK430
Šifra proizvoda: 49710, stanje skladišta: na upit
  1. Integrira se s poslužiteljima kalendara, kao što su Microsoft 365 Calendar, Google Workspace Calendar i Microsoft Exchange Server
  2. Središnje upravljanje putem ATEN Unizon kako bi se administratorima omogućilo praćenje upravljanih uređaja u stvarnom vremenu, generiranje analiza korištenja sobe i ažuriranje aplikacije u paketu
  3. Omogućuje TCP protokol za integraciju sustava treće strane
  4. Podržava Power over Ethernet (PoE) za napajanje i komunikaciju, te LED svjetlosne trake za brz pregled dostupnosti sobe

ATEN VK430 RBS Panel je 10,1" zaslon osjetljiv na dodir koji se koristi za upravljanje konferencijskim sobama, a centralno je konfiguriran pomoću RBS Configuratora – centraliziranog softvera za upravljanje RBS panelima uz integraciju s poslužiteljima kalendara, kao što su Microsoft 365 Calendar, Google Workspace Calendar i Microsoft Exchange Server – za pružanje prikladnog rasporeda i raspodjele dostupnosti za sve konferencijske sobe u sustavu. To jest, kroz nekoliko jednostavnih dodira, ovlašteno osoblje može napraviti rezervacije konferencijske sobe, produljiti ili osloboditi korištenje sobe i provjeriti rasporede rezervacija bilo koje konferencije sobu izravno na VK430. Osim toga, putem ATEN RBS konfiguratora, administratori mogu imati centralizirani pregled dostupnosti i lokacija svih konferencijskih soba u stvarnom vremenu, kao i upravljati udaljeno svakim VK430, podižući učinkovitost korištenja sobe za sastanke.

Istaknute značajke VK430 uključuju podršku za Power over Ethernet (PoE) i dvije svjetleće LED trake. Uz PoE, VK430 može prenositi podatke dok prima napajanje preko jednog Ethernet kabela, što učinkovito smanjuje troškove instalacije i potrošnju energije. Dvije LED svjetlosne trake, jedna sa svake strane, svijetle u korisnički definiranim bojama kako bi pokazale status dostupnosti konferencijske sobe, dostupne, rezervirane ili zauzete, i omogućuju korisnicima da na prvi pogled znaju dostupnost sobe.

Bez kompromisa u pogledu estetike, VK430 ima elegantno i elegantno kućište koje podržava 75*75 mm VESA-kompatibilne mogućnosti montiranja kako bi odgovaralo različitim scenarijima instalacije. VK430 je unaprijed instaliran sa svojim standardnim kompletom za zidnu montažu, dok ima 3M VHB™ traku za jednostavnu montažu na tvrdi ili stakleni zid.

VK430, zajedno s ATEN RBS konfiguratorom, donosi rješenje za upravljanje sobama na poslovnoj razini savršeno za sva poslovna okruženja, čineći upravljanje sobama za sastanke lakim dok istovremeno podiže cjelokupno iskustvo rezervacije soba.

ATEN Room Booking System savršeno funkcionira s ATEN Unizonom pružajući scenarije prostorija za automatizaciju unaprijed definiranih radnji uređaja u sobi za povećanje učinkovitosti. Korištenja prostorija u stvarnom vremenu također se bilježe i prikazuju na nadzornoj ploči u ATEN Unizonu, što omogućuje promptno održavanje i bolji raspored prostora.

Težina proizvoda: 0,68 Kg
Dimenzije: 263x177x24 mm
Jamstvo: 2 godine

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju