AVer VC520 sastanci na daljinu u HD rezoluciji!

AVer VC520 sastanci na daljinu u HD rezoluciji! AVer nudi praktično rješenje za "online" udaljenu poslovnu komunikaciju, predavanja i seminare, prezentacije, Live stream vašeg događaja, i dr. Aver VC520 pro je visoko kvalitetni komplet za Full HD video konferenciju koji se sastoji od upravljive PTZ širokokutne kamere i mobilnog zvučnika sa ugrađenim širokopojasnim mikrofonima.

Predstavljeni novi Newline interaktivni zasloni

Predstavljeni novi Newline interaktivni zasloni U organizaciji AVR-a, u zagrebačkom Forumu predstavljene su nove serije Newline interaktivnih monitora te nova prateća software rješenja Newline Cast, Broadcast, DisplayManagment. Prikazana je i usporedba klasičnog interaktivnog monitora i monitora sa optical bonding tehnologijom patentiranom od strane Newline-a.

Optoma impresionirala s 3D hologramskim prikazom

Optoma impresionirala s 3D hologramskim prikazom Roncalli cirkus u suradnji s Optomom pripremio spektakularan 3D prikaz predstave koristeći se Optoma projektorima prikazujući živahne hologramske modele galopirajućih konja, klanjajućih slonova, idr. Impresivna pozornica od 32m ostaila je bez daha publiku a ujedno oduševila borce za prava životinja..

What HiFi? Awards 2018: Optoma odnijela pobjedu s čak dva 4K projektora!

What HiFi? Awards 2018: Optoma odnijela pobjedu s čak dva 4K projektora! Svake godine prestižni britanski audio video magazin What HiFi? dodijeljuje nagrade najboljima od najboljih u čak 25 kategorija, od zvučnika, televizora, pojačala, slušalica, video projektora i brojnih drugih. Ove godine, u žestokoj konkurenciji proizvođača video projektora, Optoma je uvjerljivo odnjela dvije pobjede i to model UHD40 za najbolji...

Audac CENA i CIRA - kristalno čist zvuk skriven u diskretnom kućištu

Audac CENA i CIRA - kristalno čist zvuk skriven u diskretnom kućištu Audac je proširio svoj postojeći raspon stropnih zvučnika s dvije nove serije, kako bi omogućio više raznolikosti za odabir stropnih zvučnika specifičnih za različite, zahtjevne projekte. Serija CENA osmišljena je kako bi ponudila financijski učinkovito rješenje u izvedbi od 4,5 "i 6,5", a ima nisku profilnu...

Svjetsko prvenstvo u dnevnom boravku - uz projektor & platno!

Svjetsko prvenstvo u dnevnom boravku - uz projektor & platno! Svjetsko prvenstvo samo što nije počelo, stoga požurite i ugrabite idealan projektor za svoj dnevni boravak i doživite nogomet kao nikada do sada, uz doživljaj kao da ste nasred stadiona, u središtu događanja! Birajte između najpovoljnijih (budget friendly) modela, kućnog kina, prijenosnih ili pak onih nude fantastičnu 4K UHD rezoluciju.

Tekstova 104