Audac MFA serija najbolja na InfoCommu

Audac MFA serija najbolja na InfoCommu Audac MFA višenamjensko pojačalo SourceCon™ osvojilo je nagradu InfoComm-u u kategoriji Best Of Show. Nagradu ocjenjuje žiri inženjera i stručnjaka iz audio industrije, a biraju se na temelju inovacija, učinkovitosti i performansa. Pobjednici dobivaju nagradu i predstavljeni su u Sound & Video Contractoru. MFA2xx pojačalo donosi...

AVer CAM520 Pro dobitnik nagrade American Business Awards

AVer CAM520 Pro dobitnik nagrade American Business Awards AVer CAM520 Pro dobitnik je prestižne nagrade brončani Stevie® American Business Awards-a. Tvrtka AVer Information Inc., nagrađivani je inovator rješenja za video konferencije. AVER CAM520 Pro je proglašen dobitnikom nagrade Bronze Stevie® u kategoriji Hardware Peripheral u okviru 18. godišnjih američkih poslovnih nagrada.

Newline postao službeni Zoom partner!

Newline postao službeni Zoom partner! Zoom je predstavio Newline interaktivne ekrane kao službene ekrane i proizvode Zoom-a. Opremite svoje konferencijske prostore i učionice intuitivnim interaktivnim Newline zaslonima u kombinaciji sa sigurim i stabilnim videokonferencijskim softwareom softverom.

Optoma predstavila novi pristupačan laserski projektor!

Optoma predstavila novi pristupačan laserski projektor! Optoma predstavila novi ultra pristupačan, profesionalan laserski projektor - ZH403 Optoma je predstavila uzbudljiv novi model u svojoj liniji DuraCore laserskih projektora - Optoma ZH403. Ovaj kompaktni Full HD 1080p model projektora namijenjen je srednjim izložbenim te prodajnim prostorima ali i dvoranama za sastanke. Kishan Mistry, produkt...

AVer VC520 sastanci na daljinu u HD rezoluciji!

AVer VC520 sastanci na daljinu u HD rezoluciji! AVer nudi praktično rješenje za "online" udaljenu poslovnu komunikaciju, predavanja i seminare, prezentacije, Live stream vašeg događaja, i dr. Aver VC520 pro je visoko kvalitetni komplet za Full HD video konferenciju koji se sastoji od upravljive PTZ širokokutne kamere i mobilnog zvučnika sa ugrađenim širokopojasnim mikrofonima.

Predstavljeni novi Newline interaktivni zasloni

Predstavljeni novi Newline interaktivni zasloni U organizaciji AVR-a, u zagrebačkom Forumu predstavljene su nove serije Newline interaktivnih monitora te nova prateća software rješenja Newline Cast, Broadcast, DisplayManagment. Prikazana je i usporedba klasičnog interaktivnog monitora i monitora sa optical bonding tehnologijom patentiranom od strane Newline-a.

Tekstova 108