Projektor Optoma EH320USTi

Šifra proizvoda: 21447, stanje skladišta: na upit
  1. 3D Full HD interaktivni projektor sa visokom jakosti svjetla
  2. Ultra širokokutna leća- bez pojave stvaranja sjena
  3. Najnovija generacija TouchBeam interaktivne tehnologije
  4. Jednostavno spajanje s drugim HD uređajima - 2 x HDMI
  5. Kontrola i upravljanje putem mreže i računala, Crestron Roomview support

Projektor Optoma EH320USTi, nova serija interaktivnog rješenja za obrazovno /poslovni svijet. Full HD interaktivni projektor ultra kratkog dometa koji u potpunosti zamjenjuje sustav klasičnog projektora i interaktivne bijele ploče. Bez potrebe za modificiranjem prostorije te kalibracijom ploče i projektora.

Sa implementiranom najnovijom generacijom TouchBeam interaktivne tehnologije za prirodniji i interaktivniji način komunikacije. Pruža veći stupanj kontrole, točnosti i brzine te na nju ne utječe ambijentalno i dnevno svjetlo u prostoriji. Uz njega u tren pretvorite zid ili već postojeću standardnu bijelu ploču u interaktivnu radnu površinu po kojoj je omogućen rad više korisnika istovremeno, dodirom prsta ili pomoću interaktivne olovke. Olakšava crtanje, obilježavanje, zoom i okretanje procijirane slike. A također je moguće otvoriti dokumente ili web preglednike, te interakciju sa sadržajem bez potrebe za računalom.

Projektor koristi širokokutnu leću koja pruža izrazite performanse s vrlo male udaljenosti. Omogućuje montažu iznad platna ili ploče što u potpunosti reducira sjenu predavača, za neometano korištenje, a štedi i na prostoru. Slika od 100'' s udaljenosti od samo 55 cm.

Full HD rezolucije te visoka jakost svjetla od 4000 ANSI lumena kako bi isporučio sliku vrhunske kvalitete. Podjednako je namjenjen prezentacijama, ali i 3D video projekcijama. Isporučuje kristalno čistu sliku, te je savršen za razne namjene pogotovo u situacijama gdje je kvalitetan prikaz detalja od izuzetne važnosti. Bilo da je montiran ili prijenosan, ovaj projektor objedinjuje velike mogućnosti povezivanja s drugim uređajima putem 2 x HDMI ili VGA konekcija.

Koristi najnovije tehnologije kako bi proizveo nevjerojatno svijetlu sliku sa savršeno uravnoteženim prirodnim bojama. I ovaj je digitalni projektor, poput većine Optominih proizvoda, izuzetno ekološki prihvatljiv jer koristi brojne mogućnosti uštede energije, poput ECO AV mute moda, koji troši do 70% manje energije. Također, životni vijek lampe je impresivno produžen, na čak 6500 sati u ECO modu, što značajno umanjuje troškove održavanja.

Projektorom se može upravljati na daljinu, putem mreže, zahvaljujući Crestron RoomView®, Telnet, , AMX i PJ-Link.

Bežićni prijenos slike putem opcionalnog wireless adaptera VGA dongle ili HDMI dongle Proizvođač Optoma
 Tip ultra širokokutni interaktivni Pojasnjenje
 Tehnologija DLP DC3 Pojasnjenje
 Rezolucija Full HD (1920x1080) Pojasnjenje
 Jakost svjetla 4000 ANSI lumena Pojasnjenje
 Kontrast 20000:1 Pojasnjenje
 Format slike 16:9 (4:3, 16:10) Pojasnjenje
 Keystone Vertikalni: ±20° Pojasnjenje
 Trajanje lampe 3000 (6500) sati Pojasnjenje
 Kontrola miša Da Pojasnjenje
 Buka 28dB
 Zvučnik 16W  
 Izlazi VGA, Audio  
 Ulazi 2 x HDMI (1.4), 2 x VGA, Kompozitni, 2 x Audio, RJ45, RS232, USB remote mouse/service, 12V trigger, Mic In, USB-A Power, 3D-Syn  
 Dimenzije                            385x99x310 mm  
 Težina 4,85 Kg  
 Jamstvo 3 godine (lampa 12 mjeseci)  

Redovna cijena
Cijena bez PDV: 12.900,00 Kn
Cijena sa PDV: 16.125,00 Kn
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: