Tour Guide prijemnik Mipro MTG-100R

Šifra proizvoda: 5378, stanje skladišta: na upit
Digitalni prijemnik za Tour-guide bežićan prijenos zvuka većoj grupi šlušatelja. Vodič govori normalnim glasom u mikrofon predajnika, a svi u prijemnici u grupi primaju kvalitetan, jasan govor na slušalicama. Moguće je voditi i do 16 grupa na različitim frekvencijama u krugu od stotinjak metara.

Mipro MTG-100R je jedan od najkompaktnijih i najpouzdanijih prijemnika na tržištu težine samo 65g.  Inovativnom tehnologijom je antena kod prijemnika smještena u vezicu kojom se uređaj objesi oko vrata tako da je uređaj izuzetno kompaktan i ne ometa kretanje slušatelja. Moguć je odabir između visoko kvalitetnih "in-ear" i naglavnih slušalica. Obje dolaze za jednokratnim navlakama koje se lako izmijene za ponovno korištenje. Prednost takvog dizajna je što je kvaliteta zvuka daleko bolja od standardnih jedokratnih slušalica.

Za razliku od najčešće korištenih analognih sustava Mipro dgitalni RF signal sa "true diversity" tehnologijom omogućuje prijenos kristalno čistog zvuka bez utjecaja smetnji iz okoline. Tour guide sustav radi na frekvencijama usklađenim sa EU normama (863-865 Mhz), dozvoljenim u hrvatskoj. Sustav se također može koristiti i za simultano prevođenje.


 Proizvođač Mipro
 Tip True Diversity, RF 863-865 MHz
 Broj kanala 1
 Broj nosećih frekvencija 16
 Osjetljivost -90dBm
 Stabilnost mikrofona -
 Frekv. odaziv -
 Izlazi/Ulazi 1x 3.5mm Stero Audio
 Dimenzije                            45x84x21 mm  
 Težina 0,65 Kg  
 Jamstvo 12 mjeseci  
Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste na gotovinsko plaćanje
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: