Upravljački LCD zaslon Aten VK330
Šifra proizvoda: 49733, stanje skladišta: na upit
ATEN VK330 je 10.1” Touch Panel, s kapacitivnim višedodirnim TFT-LCD zaslonom. Izvorno instaliran s aplikacijom ATEN Control System, dodirna ploča kompatibilna je s ATEN Control Boxom i Control Padom.

VK330 podržava napajanje preko Etherneta (PoE), što omogućuje prijenos napajanja i podataka preko jednog Ethernet kabela na dodirnu ploču, što ga čini savršenim za podršku određenim okruženjima s onim aplikacijama koje zahtijevaju čvrstu i žičanu vezu kako bi se osigurala stabilnost i visoka sigurnosni zahtjevi.

To je idealno rješenje za područja visoke sigurnosti kao što su vojske, bolnice, vladini uredi i sobe za sastanke korporativnih odbora. Za fleksibilnu ugradnju dostupan je dodatni komplet za zidnu montažu (ATEN VK302); ploča osjetljiva na dodir također se može montirati na stol pomoću kompleta za stol (ATEN VK304) ili bilo kojeg standardnog VESA 75 x 75 mm nosača.

ATEN Control System standardni je sustav upravljanja temeljen na Ethernetu koji se sastoji od kontrolera, kutija za proširenje, konfiguratora i kontrolnih sučelja koji povezuje sve hardverske uređaje kako bi se osigurala centralizirana kontrola uređaja izravno i bez napora s bilo kojeg mobilnog uređaja ili sučelja ATEN Control Systema. Sada imamo VK330 dodirnu ploču koja se pridružuje obitelji ATEN sustava upravljanja kako bi naše rješenje sustava upravljanja bilo potpunim i koje ispunjava zahtjevne zahtjeve za ciljne aplikacije.

Težina proizvoda: 0,68 Kg
Dimenzije: 252x177x24 mm
Jamstvo: 2 godine

Redovna cijena
Cijena bez PDV: na upit
Cijena sa PDV: na upit
Odobravamo
popuste za obrazovne i neprofitne organizacije
popuste na veću koliĉinu
popuste za daljnju prodaju