3D i WiFi


U našoj ponudi možete pronaći uređaje za bežični prijenos slike, te nekoliko tipova 3D naočala. Osim uvoza, veleprodaje, maloprodaje i distribucije, ovlašetni smo serviser, te svim našim korisnicima pružamo podršku i sigurnost za vrijeme, ali i izvan  jamstva.

Ukoliko želite da Vaš TV uređaj ili projektor bežično komunicira s uređajem koji koristite za reprodukciju (DVD, Blu Ray, AV receiver, računalo...) potreban Vam je samo modul za bežični prijenos slike, tzv nevidljivi kabel, a trenutno jedini takav uređaj na tržištu nudi proizvođač visokokvalitetnih projektora - Optoma. Modul je kompatibilan sa svim projektorima i LCD zaslonima, a podržava Full HD rezoluciju i 3D. Ovom naprednom tehnologijom, možete zaboraviti za komplicirano, a ponekad i neizvedivo provlačenje kablova.

Neizostavan dio svakog vrhunskog kućnog kina, svakako je i 3D iskustvo. U našoj ponudi imamo nekoliko modela vrhunskih 3D naočala, DLP link tehnologije, te novije RF "flicker free" tehnologije. Aktivna 3D tehnologija učiniti će gledanje filma ili pak gaming, zaista nezaboravnim iskustvom!

Naše stručno osoblje rado će Vam prezentirati uređaje za bežični prijenos i 3D u našem showroom-u, te Vam preporučiti i ponuditi najoptimalnije rješenje, ovisno o Vašim potrebama i zahtjevima.


Trebate dodatne informacije ili pomoć pri odabiru? Kontaktirajte nas!

 

PONUDA 3D I WiFi UREĐAJA
ponuda projektora Kompletna ponuda 3D i WiFi uređaja, s detaljnim specifikacijama i cijenama. Ukoliko neki od modela nije naveden, molimo da nas kontaktirate.


Neobavezna usluga izrade idejnog rješenja i odabira odgovarajuće opreme za opremanje vašeg AV sustava
Brza i profesionalna usluga montaze i spajanja opreme provjera ispravnosti te edukacija korisnika
Osigurana tehnička podrška i servis opreme unutar i nakon jamstvenog roka
Nudimo mogućnost najma audio-video opreme po povoljnim cijenama i uvjetima