6.5.2021.

AVer predstavio dvije USB kamere za videkonferencije i hibridne urede

AVer predstavio dvije USB kamere za videkonferencije i hibridne urede Svjetski poznati dobavljač poslovnih rješenja za komunikaciju AVer Information Inc. najavio je upuštanje dva nova uređaja za daljinski sastanak. VB130 video traka i CAM130 konferencijska kamera sada su dostupni za poboljšanje radne učinkovitosti u bilo kojem tradicionalnom ili kućnom uredu.

25.4.2021.

Pomicanje granica bežične video konferencije s AVer i ClickShare konferencijom

Pomicanje granica bežične video konferencije s AVer i ClickShare konferencijom AVer information se udružuje s tvrtkom Barco kako bi zadovoljila vaše hibridne potrebe. Kvalitetni audio i video, te jednostavno bežično dijeljenje sadržaja omogućuju radnicima - ma gdje se oni nalazili - da se usredotoče na suradnju. Zajednička rješenja ClickShare i AVer-a u potpunosti su kompatibilna sa bilo kojom platformom za sastanke i prikladna su za različite veličine i vrste soba za sastanke.

15.4.2021.

Kako odabrati interaktivni ekran?

Kako odabrati interaktivni ekran? U svijetu digitalnih tehnologija i njegovih generacija koje brzo rastu, način na koji radimo, učimo i surađujemo se promijenio. Ova masovna transformacija ovisi o posjedovanju prave tehnologije. A ovo tehnološko otkriće je mjesto na kojem dolaze interaktivni ravni displeji ili ono što danas nazivamo interaktivnim ekranima - IFPD. Tvrtke i edukativne ustanove instaliraju u svoje sobe za sastanke i prostore interaktivne zaslone osjetljive na dodir i aplikacije za razmjenu sadržaja kako bi olakšale prezentaciju i dijeljenje sadržaja.


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 29 proizvođača!