3.3.2021.

Optoma lansirala Creative Touch 5-Series interaktivne zaslone

Optoma lansirala Creative Touch 5-Series interaktivne zaslone Optoma, tržišni lider u audiovizualnim rješenjima, danas je najavila svoju novu paletu Creative Touch interaktivnih ravnih zaslona. Nova serija Creative Touch 5 bit će dostupna u formatima od 65 ", 75" i 86 ", nudi 4K UHD rezoluciju (3840 x 2160), alate za napomene i povezivanje usmjereno prema učionicama, predavaonicama, dvoranama i dvoranama za sastanke.

28.2.2021.

AUDAC KYRA - novi dizajn kolumn zvučnik

AUDAC KYRA - novi dizajn kolumn zvučnik Nakon velikog uspjeha serija KYDO, AXIR i GIAX, Audac je dizajnirao novi zvučnik koji pruža još bolji zvuk, što je rezultiralo potpuno novom serijom KYRA. Raspon zvučnika KYRA okomitih zvučnika elegantan je i kvalitetan zvuk, kao rezultat istraživanja na polju fazne akustike nizova, pružajući izvanredne detalje i jasnoću za glazbu i govor, istovremeno smanjujući neželjena odzvanjanja u akustično izazovnim okruženjima.

20.2.2021.

Podignite svoju prezentaciju na višu razinu uz dokument kameru

Podignite svoju prezentaciju na višu razinu uz dokument kameru Sjećate se kada su visokotehnološke prezentacije bile ograničene na grafoskope i prozirne listove? Danas je tehnologija dovela do stvaranja širokog spektra alata za prezentaciju, kao što su dokumentarne kamere. Optoma dokument kamere omogućavaju nastavnicima, predavačima ili svima koji žele održati učinkovitu prezentaciju, pravi alat za to.


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 29 proizvođača!