15.9.2021.

Zvučnici niske impedancije: gdje se koriste i po čemu se razlikuju od 100 V tehnologije

Zvučnici niske impedancije: gdje se koriste i po čemu se razlikuju od 100 V tehnologije Postoje dvije vrste zvučnika, zvučnici niske impedance i visoko impedancije, npr. 100 V, zvučnici. No, što se točno krije iza ovoga? U čemu se razlikuju i gdje se koriste? Sustavi zvučnika niske i velike impedancije: što stoji iza ovoga? Razlikujemo dvije različite verzije zvučničkih sustava: nisku i visoku impedanciju. To znači da je unutarnji otpor zvučnika ili nizak (tj. Niske impedancije) ili visok (tj. Velike impedancije).

15.8.2021.

AVer predstavio napredno 4K višenamjensko rješenje za učenje na daljinu

AVer predstavio napredno 4K višenamjensko rješenje za učenje na daljinu AVer Information nagrađivani dobavljač rješenja za video kolaboraciju i rješenja za obrazovne tehnologije, lansirao je inovativno VB130 rješenja za suradnju u učenju na daljinu. Dizajniran za naprednu učionicu za učenje na daljinu, AVER VB130 kombinira 4K video i odabir vidnog polja od 120o ili 90o s jasnim zvukom kako bi udaljenim...

7.8.2021.

AMC - serija pojačala s integriranim procesorom signala.

AMC - serija pojačala s integriranim procesorom signala. Nova serija AMC pojačala dizajnirana su za pozadinske glazbene sustave od 100 V i niske impedancije. Linija modela sastoji se od jednokanalnih i dvokanalnih pojačala. Svi oni imaju RS232 upravljački port za integraciju pojačala sa sustavima za automatizaciju drugih proizvođača. Omogućuje upotrebu iAC pojačala u velikim i složenim audio sustavima koji se mogu automatizirati i kontrolirati na daljinu.


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 29 proizvođača!