AMC Baltic - Profesionalni RF 55 zvučnik dodatak RF liniji


RF 55 je stupni zvučnik od 250 W za visoku kvalitetu zvuka u instaliranim sustavima, kombinirajući visoku izlaznu i tonsku kvalitetu pogodnu za reprodukciju glazbe kao i za izgovorene riječi. Zvučnik dolazi u konfiguraciji 2x5” + 2x0.75”, pružajući 120° vodoravnu i 20° okomitu disperziju.Više jedinica RF 55 može se montirati zajedno i letjeti pomoću dodatnog kompleta za montažu RF B55 ili se jedna jedinica može montirati na zid pomoću uključenog nosača ili univerzalnog kutnog RF UB nosača. Tijelo ormarića izrađeno je od robusne šperploče premazane bojom, s dvostrukim phoenix i speakON ulazom i konektorima za jednostavnu instalaciju.

Mogućnosti montaže
Kao i drugi profesionalni zvučnici serije RF, RF 55 se može montirati na različite načine. Zvučnik u kutiji dolazi s uključenim okomitim zidnim nosačem. Također je kompatibilan s RF UB univerzalnim kutnim nosačem za montažu (posebno naručite)

Međusobno povezivanje jedinica
Još jedan dodatak kompatibilan s RF 55 je RF B55 komplet za montažu. Omogućuje spajanje dva RF 55 zvučnika zajedno (okomito) i uključuje adapter za montažu na letvicu za viseću montažu. Montaža dva RF 55 zvučnika proširuje vertikalnu disperziju od 20° do 40°

Novi RF 55 stupni zvučnik bit će dostupan od travnja 2024