AMC - Nova RF serija zvučnika


AMC Baltic predstavio novu seriju profesionalnih instalacijskih RF zvučnika zajedno s RFS12 subwooferom. Novi zvučnici dizajnirani su za veliku snagu i izvrsnu isporuku zvuka. Čvrsti konstrukcijski ormarići izrađeni od brezove šperploče s integriranim točkama za vješanje, nosačem za stup i dodatnim instalacijskim nosačima za vodoravnu i okomitu montažu. Također je dostupan univerzalni vodoravni i okomiti nosač. 

AMC RF serija ugradbenih zvučnika za veliku snagu i izvrsnu isporuku zvuka, dizajnirana za jednostavnu ugradnju na zidove ili strop, kao i za vješanje ili montažu na stup. Čvrsti konstrukcijski ormarići izrađeni od brezove šperploče s integriranim točkama za vješanje i dodatnim ugradbenim nosačima za vodoravnu i okomitu montažu. Također je dostupan univerzalni vodoravni i okomiti nosač.

Zvučnici RF6 i RF10 imaju dvosmjerne drajvere i dvostruke konektore za jednostavnu instalaciju – speakON i Phoenix. RFS12 subwoofer ima 12“ niskofrekventni drajver. Kada se koristi zajedno s RF zvučnicima punog raspona, pomaže u isporuci većeg zvučnog pritiska s većim frekvencijskim odzivom.