AMC - Predstavljen CSUB kompaktni aktivni subwoofer


CSUB je potpuno novi aktivni subwoofer za audio instalacije. Njegova kompaktna veličina i montažni nosač za ravne površine omogućuju pričvršćivanje subwoofera na zidove ili strop, čineći ga gotovo neprimjetnim u prostoriji. Dvije opcije boja (crna i bijela) također pomažu pri stapanju uređaja s okolinom. To je savršen način za proširenje niskofrekventnog odziva zvučnog sustava bez glomaznosti tradicionalnih kućišta sa subwooferom, što ga čini odličnim izborom za javne prostore i višenamjenske sobe.

Subwoofer je dizajniran za korištenje zvuka iz linija od 100 V i ima posebno dizajniranu DSP postavku za vraćanje niskih frekvencija izgubljenih u audio linijama konstantnog napona. Njegov frekvencijski odziv pokriva raspon od 35 Hz do 150 Hz i ima podesivu točku skretnice između 40 Hz i 120 Hz. Dostupan je i uobičajeni stereo ulaz na razini linije.

Unutar kompaktnog laminiranog MDF tijela CSUB ima 10” niskofrekventni drajver koji se napaja 200W pojačalom klase D. Zvuk je poboljšan korekcijom EQ-a temeljenom na DSP-u i audio limiterom. Pojačalo ima promjenjivu funkciju automatskog pripravnog stanja za prednosti uštede energije.