Audac ATEO 2 click & play rješenjeAUDAC je s ponosom plasirao na tržište ATEO 2 zvučnike, pravo rješenje za klik i reprodukciju, već proslavljenog, jednostavnog dizajna.

Ovaj kompaktni zvučnik nudi izvanrednu kvalitetu zvuka na koju smo već navikli od ATEO serije i opremljen je inovativnim sustavom za pričvršćivanje ClickMount ™, koji je posebno dizajniran za olakšavanje postavljanja zvučnika u kutovima. ATEO 2 uključuje zvučnik i montažni sustav koji dolazi u kompletu.

S novom tehnologijom ClickMount ™ osigurana je istinska plug-and-play user-friendly instalacija. Profesionalni sustav ima prednost u tome što ormarić zvučnika klikne na njegov nosač vodoravno ili okomito putem priključka od 6,3 mm.
 
Nakon instalacije, kut zvučnika može se podesiti pomoću nosača, omogućavajući naginjanje zvučnika u bilo kojem smjeru koji odaberete.

Impresivan svestrani sustav montiranja ATEO 2 omogućuje upotrebu zvučnika u raznim fiksnim zatvorenim aplikacijama poput modernih stambenih okruženja, maloprodajnih trgovina ili ureda. Baš kao i cijela ATEO serija, bez problema se stapa s okolinom stvarajući suptilno, ali učinkovito rješenje. Zahvaljujući stropnom nosaču, čak se ističe u tehnički teškim područjima gdje zidovi nisu upotrebljivi. Dolazi u bijeloj i crnoj boji.