AUDAC - budućnost je održiva


"Naša se klima mijenja, pa se mijenjamo i mi"
 
U AUDAC -u su dali vrijednost održivosti njihovih proizvoda. Tvrtka Audac želi da svi uživaju u njihovim rješenjima što je dulje moguće, a da to ne utječe na okoliš. Zato neprestano istražuju nove tehnologije kako bi njihove trenutne i nadolazeće proizvode učinili potpuno sigurnima za budućnost.


Radi se na podršci i očuvanju našeg okoliša i bolje budućnosti za sve. Vjerujemo da tvrtka Audac upravo zato razvija svoj modularni audio sustav budućnosti. Uz pomoć SourceCon™ tehnologije, postaje lako instalirati širok raspon izmjenjivih modula u vaš audio sustav za mnogo različitih aplikacija. Nadogradiv softver modularnog audio sustava jamči da vaš uređaj ostaje uvijek aktualan, značajno produžujući njegov životni ciklus.

SOURCECON ™ TEHNOLOGIJA
 
SourceCon ™ tehnologija jamči istinsku plug & play implementaciju za bilo koji kompatibilni uređaj, dopuštajući da vaš media player bude prilagođen bilo kojoj specifičnoj aplikaciji. Veliki izbor kompatibilnih modula i opsežne mogućnosti konfiguracije omogućuju fleksibilne kombinacije za svaku primjenu.

Instalacija se vrši uvlačenjem modula u vodilice, a spajanje se vrši pomoću obloga. To omogućuje jednostavnu i brzu instalaciju bez potrebe za dodatnim unutarnjim ožičenjem ili složenom konfiguracijom. Kada se umetne u pomoćni utor, modul se odmah instalira, otkrije i spreman je za rad.