Audac CENA i CIRA - kristalno čist zvuk skriven u diskretnom kućištuAudac je proširio svoj postojeći raspon stropnih zvučnika s dvije nove serije, kako bi omogućio više raznolikosti za odabir stropnih zvučnika specifičnih za različite, zahtjevne projekte.

Serija CENA osmišljena je kako bi ponudila financijski učinkovito rješenje u izvedbi od 4,5 "i 6,5", a ima nisku profilnu konstrukciju koja omogućuje postavljanje na mjestima s ograničenim stropnim prostorom. Fiksiranje uz SpringFit  tehnologiju nudi najkraće vrijeme instalacije od bilo kojeg zvučnika dostupnog na tržištu, dok je sam dizajn praktički nevidljiv, za razliku od bilo kojeg stropnog zvučnika u ovom segmentu. Izbor kvalitetnih materijala pri izradi, jamči iznimnu razumljivost i performanse pozadinske glazbe.

CIRA serija je dizajnirana za praktičnu instalaciju i pruža vrhunsku reprodukciju zvuka. Serija ima puno prednosti koje se obično nalaze samo u premium modelima stropnih zvučnika. Dvosmjerni koaksijalni zvučnici koji pružaju iznimnu razumljivost, te glazbene perfomanse. TwistFix dizajn rešetke bez ruba nudi jednostavnu, a čvrstu instalaciju, te omogućuje da zvučnici postaju gotovo nevidljivi stropnom montažom. A kombinacija QuickFit instalacijskog sistema, te FastCon priključka pruža trajnu stabilnost, te praktičnu instalaciju.


 

Istražite CIRA seriju 

Istražite CENA seriju